Női leggings

Női leggings

12
12

Kényelmes női Leggingsek

A női legginseket, megtalálhatod a női ruhatárban függetlenül attól, melyik szélességi fokon laksz és az aktuális trendektől függően. Audrey Hepburn az 50-es években női lábszárvédőt vett fel a mára már híres fotózásaira, mostanság pedig a női legginsek megtalálhatóak Julia Wieniawa-nál, Deynn vagy Anna Lewandowska-nál. Mi teszi azt, hogy ez a ruhadarab egy igazi „klasszikusnak” mondható? A legginsek abban tűnnek fel, hogy kényelmes a viselésük. Szorosan hozzátapadnak a testhez, ugyanakkor nagy mozgásteret biztosít, ezért alkalmasak a konditerembe, tréningre a szabad levegőn, továbbá grillezésre, vagy a városon kívüli kiruccanásra az ismerőskökkel. Abban az esetben ha szeretet összeállítani a különböző ruhadarabokat, úgy a női fitness legginsek ideálisak lesznek számodra, ami illeni fog a pulóverekhez, blúzokhoz, öltönyhöz és különböző cipőkhöz. Az Ozonee boltjában megtalálod a női legginseket, divatos fazonokban és színekben, ami biztosan elnyeri a tetszésedet.

Sportos női legginsek – miben kölünböznek?

Kényelmesek, kellemes a bőrnek, rugalmasak, könnyen tisztán tarthatóak – ezek a legfontosabb tulajdonságai a női legginseknek. A felsorolt tulajdonságok köszönhető, hogy a megfelelő anyagösszetételt választottak a gyártásához. Általában ezek a pamut, poliészter és elasztán. Enenk köszönhetően a legginseken nem látszódnak meg a gyűrődések, puhák tapintásban, szellőzőek, gyorsan száradnak, mosógépben is mosható magas hőfokon és szabad mozgást biztosítanak. A konditerembe lévő legginsek az Ozonee boltjában összehúzható derékszíjjal rendelkeznek, ezért szorosan kapcsolódnak a derékhoz. Továbbá oldalsó és hátsó zsebeinek köszönhetően, elrakhatod a telefonodat vagy a lakáskulcsodat. Néhány modell rendelkezik fém beépítéssel és kontrasztos csíkokkal a lábszáron.

Hogyan hordjuk a női legginset?

A legginsek laza és nem hivatalos stilizációval rendelkeznek. Ugyanakkor – mint minden ruhafajtában - érdemes megismerni néhány fontos alapszabályt, hogy hogyan viseljük ezt a ruhadarabot, hogy jól nézzünk ki. Kezdjük azzal, hogy ez a ruhafajta nem nadrág. A termék szabad stílusú, kiemeli a női vonalakat – láb, comb, ezért ezt érdemes összekapcsolni egy blúzzal és pulóverrel. A sportos legginsek, rövid toppal kizárólag konditerembe lesz aktuális. A rövid női legginsek az olyan nőknél válik előnyére, aki keskeny combbal rendelkezik. Téves megállapítás is övezi ezt a ruhadarabot, hogy a női tréning legginsek, csak magas, vékony lányoknak való, hosszú lábbal. Az igazság az, hogy a legginsek minden testalkatra kiváló. Amennyiben fekete színben választod ki, úgy elrejted a tested negatív tulajsonságait, optikailag levonva pár kilogrammot. Az Ozonee kínálatában elérhető a női fitness leggins a következő méretekben: M, L, XL, XXL, a pontos méreteket pedig megtalálod a mérettáblázatban, amit megtalálsz minden termék mellett.

Mivel hordjuk a női legginst?

Ezt a terméket hordhatod kontrasztos, ruha összeállításnál. A sportos legginset, kapcsold össze egy kapucnis melegítővel oversize méretben. A termék világos színekben, olyan mint – fehér, bézs, camel – kapcsold össze egy pulóverrel gránát, fekete, lila színekkel. Mivel a legginsek a casual stílussal tűnnek ki, érdemes olyancipőt választani ami szabadságot bíztosít. Ebben az esetben ideális lehet a sneakers típusú cipő.

Női cicanadrágok

pixel