Visszatérítés - reklamáció

Ozonee

Csomag előnyök

Regisztrálva az Ozonee profilljába több lehetőséged van

Nézd meg

Mit nyersz azzal ha regisztrálsz az oldalra?

Az Ozonne profillal többre vagy képes. Regisztrálj és tekintsd meg az Ozonee adta lehetőségeket. Amennyiben mégsem tetszene, még mindig lemondhatsz róla.

  • Rendeléstörténet
  • Áruk összehasonlítása
  • Plusz kedvezmények
Áru visszatérítés

Áru visszatérítés

1. Töltsd le és nyomtasd ki a szerződés elállásával kapcsolatos nyomtatványt

Aláírás nélkül nem fogjuk tudni elismerni a visszatérítést

Visszatérési generátor

2. Küldd el a csomagot a következő címre:

Két választási lehetőséged van, visszatérítés gyanánt:

1. A mi közvetlen visszatérítési címünk:
Drágább kiszállítás, ha a mi címünkre küldi közvetlenül. Viszont a pénzvisszafizetés ezáltal gyorsabb is.


Alpha Fashion Ozonee.hu
Naftowa 5
65-705 Zielona Gora
Poland2 Visszaküldés közvetítőn keresztül
Ez nem a mi raktárunk, ez egy olcsóbb opció, ahová visszaküldheti a terméket a közvetítőn keresztül, ugyanakkor ez hosszabb szállítási időt igényel. A közvetítő pedig továbbítja felénk az árut a raktárunkba. A 14 nap, a pénzvisszafizetésre, attól a pillanattól indul, ahogy az áru megérkezett a fő raktárba hozzánk.


Kedves Ügyfelünk! Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy amennyiben az olcsóbb megoldást választja és a győri címre küldi vissza a terméket, úgy a pénzvisszatérítés határideje akár 4 hét is lehet a feladástól számítva. Az Ozonee központja Lengyelországban van, ezért ha a győri címre küldi a terméket, úgy az Ön által feladott csomagja, még tovább megy Lengyelországba, ami viszont hosszadalmasabb és időigényesebb művelet, minha egyenesen a lengyel központba küldi. Kérem ezt vegye figyelembe, amikor visszaküldi a terméket, hogy a határidő letelte előtt, nem tudunk felvilágosítást nyújtani a visszatérítés folyamatáról.

Ozonee.hu
Paxy
DPD Depó 1654
Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park
9012 Györ


Ozonee megjegyzéssel, csatolva a vásárolt áru bizonyítékával és a kitöltött visszatérítési adatlappal.3. Pénz visszatérítés

Visszakapod a pénzedet 14 napon belül, azok után miután megkaptuk a visszatérített árut..

Nem teljes értékű áru visszaküldése

Abban az esetben, ha az ügyfél nem teljes értékű árut küld vissza, vagy meglátszanak a használat nyomai, úgy a Boltnak joga van a csökkentett összeget visszautalni, az áru használatából származó amortizációból.

Információk

1. A visszatérített áru szükséges, hogy megfelelően legyen csomagolva, úgy hogy ne tudjon sérülni az út során.
2. A visszatérített árut csak akkor tudjuk elfogadni, amennyiben a teljes tartalma kerül visszaküldésre (mellékelt ingyenes dolgokkal, emlékekkel stb) és maga a termék és a hozzávalók sértetlenek lesznek.
3. A visszaküldött áruhoz, kérem csatolja a visszatérítésről szóló nyomtatványt és a számlát is.
Nem veszünk át olyan árut, ami nincsen kifizetve. A visszaküldés díja mindenképpen a Vevőt terheli, ennek hiányában az áru visszakerül a Vevőhöz.
4. A pénz visszatérítése 14 napon belül megtörténik, azok után miután megkaptuk a visszatérített árut.
5. Higéniai szempontból nem fogadunk el fehérneműt visszáruként.

Szerződés elálláshoz való jog

Az elálláshoz való jogot 14 napig lehet gyakorolni, az áru átvételétől kezdve. Az elállást ebben az esetben nem kell megindokolni. 14 nap lejárta után az üzletszabályzat szerint a jog érvényét veszti és nincs lehetőség áru és pénzvisszatérítésre.
Ahhoz, hogy éljenek a szerződés elállásától, szükség van hogy visszaküldjék számunkra a szerződés elállásáról szóló adatlapot, csatolva a vásárolt árut, amit a következő címre kell visszaküldeni: (Paxy - Ozonee.hu, DPD Depó 1654, Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park, 9012 Györ) mint egy határozott kijelentéssel (például egy írással a postán keresztül). Lehetőség van természetesen használni egy kész formanyomtatványt is, ami a szerződés elállását illeti, de ez nem kötelező.
Ahhoz, hogy be lehessen tartani a szerződés elállás dátumát, elegendő ha elküldik felénk a határozott szándékukat írásban, hogy szeretnének elállni a szerződéstől.

Reklamáció és visszaküldés

Abban az esetben, ha az ügyfél eláll a vásárlástól és visszaküldi a terméket a kézbesítéstől számítva 14 napon belül, úgy az áru ellenértékét kizárólag átutalással kapja vissza. Tájékoztatjuk továbbá, hogy reklamáció esetén, az ügyfélnek lehetősége van visszaigényelni a feladásból származó díj visszaigénylésére, megfelelően bizonyítva, hogy az áru feladásra került (bizonylat formájában). Felhívjuk a figyelmét, hogy a feladásból származó díj visszatérítése a piacon a legolcsóbb verziót veszi figyelembe, ami jelenleg 2305 Ft. Abban az esetben ha úgy adja fel a csomagot, vagy olyan szolgáltatót választ ami drágább, a két összeg közötti különbözet nem kerül kifizetésre.

Szerződés elálállás után életbelépő következmények

Amennyiben elállnak a szerződéstől, a pénzösszeg visszatérítését átutalással intézzük az előre megjelölt bankszámlára, vagy PayPal rendszeren keresztül, amennyiben vásárlás során az a fizetési mód került megjelölésre (FIGYELEM készpénzmentes forgalmat bonyolítunk, azért nem intézünk visszafizetést készpénzben vagy postai csekken) és legkésőbb 14 napon belül kerül visszaküldésre. Önnek nem lesz többletköltsége, azon felül, hogy visszaküldi hozzánk az árut saját költségére (FIGYELEM nem fogadunk el olyan árut ami nem lett kifizetve, ugyanis a cég készpénzmentes forgalmat bonyolít) vagy más törvény szerint, amibe az ügyfél beleegyezését adta a vásárlás során.
A pénzösszeg visszatérítését felfüggeszthetjük, egészen addig amíg az árut nem kaptuk meg, vagy nincs kellően bizonyítva, hogy az elküldésre került felénk, vagy amíg a helyes bankszámlaszám nem kerül megadásra. Kérjük, küldje el vagy továbbítsa felén az árut a következő címre Paxy - Ozonee.hu, DPD Depó 1654, Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park, 9012 Györ, azonnal de nem később mint 14 nap, miután tájékoztatnak minket arról, hogy el szeretnének állni a szerződéstől, a csomagban legyen a szerződés elállásáról szóló adatlap, ami távolról került megkötésre. A minta elérhető a bolt oldalán, de nem kötelező ennek a használata. Mindenképpen ügyeljenek arra, hogy ne fussanak ki a 14 napos határidőből. A visszaküldés költsége Önt terheli. A felelősség Önt terheli abban az esetben ha időközben az árut rendeltetésszerűen használta és ebből adódóan kevesebbet ér, mert például kopott vagy látszanak a használat nyomai. Amennyiben eláll a szerződéstől távolról, úgy a szerződés nem megköttetnek minősül.

REKLAMÁCIÓ

A reklamáció elküldése előtt kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben! Az üzenethez kérjük csatoljon fényképet és a hiba rövid leírását!
A reklamációs csomag visszaküldéséhez kérjük a legolcsóbb postai szolgáltatást vegye igénybe és csatolja a kitöltött reklamációs nyomtatványt!

Ahhoz, hogy egy reklamációt kezelni tudjunk és elbírálni bármilyen formában, szükség van arra a termékre amit reklamálunk, amit vissza kell küldeni felénk, csatolva a reklamációs dokumentumot aláírva. Sérült és piszkos árut nem tudunk elfogadni reklamációnak. Ahhoz, hogy reklamálni lehessen, kérem küldje el a terméket ajánlottan vagy pedig postai csomaggal (adózási szempontból nem fogadunk el olyan árut, ami nem lett előre kifizetve) a következő címre::

Két választási lehetőséged van, visszatérítés gyanánt:

1. Olcsóbb küldés, elküldés közvetítőn keresztül. Hosszabb teljesítési határidő, ezáltal a visszatérítési határidő is hosszabb.


Ozonee.hu
Paxy
DPD Depó 1654
Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park
9012 Györ


Ozonee megjegyzéssel, csatolva a vásárolt áru bizonyítékával és a kitöltött visszatérítési adatlappal.2. Drágább küldés, közvetlenül a mi címünkre. Gyorsabb kézbesítés és gyorsabb feldolgozás.


Alpha Fashion Ozonee.hu
Naftowa 5
65-705 Zielona Gora
PolandReklamációs generátor

Reklamáció abban az esetben, amennyiben a csomagon plusz biztosítás volt:
Áruátvétel esetén, a csomagot ki kell bontani a futár mellett. Amennyiben sérülés van, szükség lesz egy jegyzőkönyv felvételére, a kézbesítő mellett. Miután ez megtörtént kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Eladás szabályzat
Az áruvásárlás egyenlő azzal, hogy elfogadja az ALPHA FASHION szerződését. A fenti szabályzat minden termékre érvényes, ami a boltunkon keresztül történő vásárlással történt.

Internetes bíróságon peren kívüli megegyezés
Tájékoztatjuk továbbá, hogy Önnek van lehetősége, bíróságon kívüli lehetőségek használatára és így megoldani az ügyet. Ehhez segítséget nyújt az Európai Uniós Vitarendezési Központ, ami a következő intenetes címen érhető el: https://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek // https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show

pixel