Fényképek Színek Méretek

Autentikus áru szín


Autentikus áru szín

A mi boltunkban (ozonee.hu) elkövetünk mindent annak érdekében, hogy a megfelelő színeket mutassuk be, olyannak amilyen a valóságban is, az eladott áruknak. Ugyanakkor hozzá kell tenni, hogy a fényviszonyok miatt (mű, nappali, diódás, fluoreszkáló,...) némelyik szín különböző árnyalatot vethet fel, attól függően, hogy milyen anyagról van szó és színről. A tárgy leírásában, megadjuk a színt.
Ügyelve arra, hogy a termékek élethűek legyenek, minden fényképet fel lehet nagyítani, ennek köszönhetően az ügyfeleink megtekinthetik a megvásárolandó árut.


A minimális színkülönbségek a következőből fakadhatnak: egyedi beállítások és kalibrálások az ügyfél monitorján. Az LCD monitorok, rendelkeznek olyan tendenciákkal, hogy élethűen jeleníti meg a színeket.
Minden termékfotó az úgynevezett REAL FOTO típusúak – amik professzionális készülékkel lettek készítve studiólámpákat használva.


A fényképek az ALPHA FASHION cég tulajdonát képezi. Teljes jogokkal rendelkezünk, így nem engedjük meg hogy máshol felhasználhassák, továbbá tilos a másolás és sokszorosítás a mi engedélyünk és beleegyezésünk nélkül (a szerzői jogok és a hozzá kapcsolodó törvény értelmében.


A ruházat mérete

Az OZONEE cég széleskörű árukínálatot kínál, ami megfelel a vevőink számára és a visszaigazolások is ezt bizonyítják. Széleskörű árukészlettel rendelkezünk, KÜLÖNBÖZŐ gyártoktól, ezért azt javasoljuk, hogy ne a címke alapján válasszanak méretet, ami meg van adva a termék leírásában. Javarészt különböző gyártók, különböző méretezést használnak.


Ezért, minden terméknél ami megtalálható a boltunkban, elérhető egy mérettáblázat. A vevő mielőtt vásárolni szeretne, kötelező megismerkednie ezzel a mérettáblázattal, azért hogy elkerülje a hibás méretezésből adódó vásárlást.


Mindig ügyelünk a megfelelő adatok helyességére, ezért a ruházatot előlről, egyenes terepen, széthúzás nélkül, összegombolt állapotban vagy becsatolt zipzárral (amennyiben ilyennel rendelkezik). Ahhoz, hogy az új ruházat tökéletesen testhez álljon, azt javasoljuk mérje le a kedvenc ruhadarabját, pont ugyanilyen állapotban. Ahhoz hogy megkapjuk a kerületet a kapott értéket fel kell szorozni kettővel.


Minden méretet egyszer mérünk le (egy darab model), ezért előfordulhatnak minimális különbségek a méretezésben és abban ami a táblázatban szerepel (tolerancia +/- 3 cm).

pixel