A denim joggerek (farmer) egyszerűen egy olyan nadrág, ami pánttal rendelkezik. Ezek a nadrágok megengedik azt, hogy összekapcsold a stílusos, szabad divatot a kényelmes utcai viselettel egy kis sportos eleganciával. A nadrág elsősorban úgy néz ki mint egy klasszikus farmernadrág, másrészről pedig – határozottan kényelmesebbek. Nem akadályoz a mozgásban és nagyon sok zsebe van – amikbe bedobhatod a pénztárcádat és egyéb kiegészítőidet. A lábszárnál található pánt, divatosan megmutatja és kiexponálja a bokádat és stílusosan kiemeli a sneakersedet vagy ugly shoest. Elég ha csak figyelmesen körbenézel, mit szoktak hordani az utóbbi időben. A jogger nadrágok a legdivatosabb fazon az utóbbi években és semmi jel nem mutat arra, hogy ez a trend megváltozzon. Ha szeretnél divatosan kinézni, tudnod kell azt, hogyan hordd a joggereket!Hogyan hordjuk a jogger jeanst?

A jeans jogger, ideálisak lehetnek a mindennapokban, casual stilizációkban – iskolába vagy épp munkába. A klasszikus jogger nadrágot természetesen fel tudod használni más bátrabb stilizációk esetében is. A férfi joggereket nyugodtan felveheted egy esti kiruccanásra a barátokkal, hiphop koncertre, technó vagy házibuliba. A joggereket nyugodtan össze tudod párosítani t-shirttel is. Tanktop vagy laza oversize melegítőfelsővel. A joggerek, mint a klasszikus farmerek, szeretik a monokromatikus színeket. Abban az esetben ha a kék színt választod, akkor válassz hozzá fekete trikót, vagy fekete melegítőt. A farmer színhez pedig illik a fekete. De odafigyelj arra is, hogy a trikó vagy melegítő mérete, legyen laza – ideálisan fog akkor passzolni a szűk jeans jogger fazonnal.Férfi nadrág, ami bármelyik stílusban tökéletes lesz

A férfi jogger nadrágokhoz illik a katonai stílus is, amikben a vezető szín a terepmintás, khaki és black. A farmer jogger színvilág tekintetében előfordul a klasszikus kék szín, de más színvariációkban is, mint a: terepmintás, chino jogger, szürke. Azok pedig akik a legdivatosabb fazonokat keresik, széles választékkal találkozhatnak. Az OZONEE kínálatában megtalálod a khaki színű joggereket, fehéret és a lyukacsosat is.

pixel