Felsők kapucni nélkül

Rugalmasak, puhák, pamutból készültek. Ennek a párosításnak köszönhetően, az ilyen blúzok nagyon komfortosak hordás tekintetében. Az ilyen blúzok időtlenek és soha nem mennek ki a divatból. A történetük a munkaruhából indult, később pedig a sportban találták meg a helyüket.

Hogyan hordjuk a kapucni nélküli blúzot? Ez nagyon egyszerű. Casual stílusban, vagy smart casualban ideális adalék lesz. Ha dolgozni megyünk azt javasoljuk olyan blúzt vegyen fel, amin nincsen felirat, simák, és egy színben vannak. Nagyszerűen fognak mutatni, amennyiben hozzá egy elegáns inget veszünk fel, így a gallér ami ki fog állni a blúzból nagyon stílusosan fog kinézni. Alulra pedig chino nadrágot javasolunk, vagy egyszerű farmert. Amennyiben hideg van, az ilyen blúz tökéletesen betölti a szerepet az átmeneti kabáttal, ami kiválthatja a zakót is egyben.

A feliratos blúzokat, csak akkor vegyük fel, amennyiben a találkozó kevésbé hivatalos, például moziba, kutyasétáltatásra, bevásárlásra, pubba, vagy pedig baráti találkozókra. Ilyenkor a blúzt fel lehet venni egy egyszerű pólóra, vagy mindennapi pólóra. Farmernadrág ilyen helyzetben, tökéletes választás lesz. Ha pedig az időjárás kedvező, nyugodtan felvehetünk a lábunkra tornacipőt.

A kapucni nélküli blúzok tökéletes lesz még, ha sportolni szeretnénk, főleg olyanok számára akik nem szeretik a kapucnis blúzokat. Rugalmasak és puhák, nem akadályoz minket a mozgásban. A varratok gyengéd tapintásúak, melynek köszönhetően nem okoz súrlódást a bőrünkkel érintkezve. Az ilyen blúzokhoz ha sportolunk felvehetünk mackó alsót, ami úgyszintén komfortos lesz, mint a blúz. Amennyiben tornaterembe megyünk sportolni, ugyanezt a kollekciót felvehetjük, de felvehetünk hozzá tornacipőt, ami megvéd minket a csúszástól.

Ősszel, amikor már hűvösebb napok vannak, a blúzra felvehetünk egy melegebb mellényt is, ami megvéd minket a hidegtől, de ugyanakkor nem fog korlátozni minket a mozgásban. Az ilyen blúz még ideális lesz egy melegebb tollkabát vagy gyapjúkabát alá is.

Az Ozonee bolt kínálatában nagyon sok kapucni nélküli blúzt találhatunk, feliratosan, vagy anélkül, különböző színekben. A legjobb anyagokból készültek. Mindenki megtalálja a magának valót. Javasoljuk iratkozzon fel a hírlevelünkre, melynek köszönhetően naprakész lehetsz az újdonságokkal és kedvezményekkel.

pixel