12345...7
12345...7

Mikor illik hordani a melegítőt?

A te öltözéked összhangban kell, hogy legyen, a te életstílusoddal, koroddal és a helyzettől, abban amiben éppen vagy. Minden férfi ruhatárában megtalálható kell, hogy legyen, egyaránt elegáns ing, öltöny és nyakkendő, de kell, hogy legyen laza, sportos t-shirt, kényelmes nadrág és sportos melegítőfelső is a te ruhatáradban. Fontos az, hogy legyen érzéked, hogy mikor illik a hivatalos stílus, és mikor engedheted meg magadnak a lazaságot. Manapság a divat világában, a hivatalos és a nem hivatalos stílus határa, olykor már nagyon közel van. Ezért Te se félj, hogy áttörd a merev, régimódi, divat kereteket és a casual smart stílust követve, a mindennapi öltözékben, kapcsold össze az elegáns ugyanakkor a laza, nem hivatalos stílust is.

A melegítő története

A melegítő története rendkívül rövid, ugyanakkor annál inkább érdekesebb. A melegítőfelső praktikus szempontból jöttek létre. A "Champion" cég a harmincas években az előző század idején, létrehozott egy egyszerű kapucnis melegítő felsőt a new york-i dolgozóknak, akik az élelmiszeriparban dolgoztak. Az ötlet az volt, hogy olyan munkaruhát hozzanak létre, ami kényelmes, ugyanakkor megvédi az illetőt a hidegtől. A kapucnit természetesen nem újszerű, a különböző formákat és mintákat szerzetesi szokásoktól vettek. A kerek kapucni, akik az apácák hordtak, a spicceset pedig - a ferences testvérek. Ahogy telt az idő, a melegítő egyre jobban beférkőzött a sportos öltözék közé. A sportolók megszerették a melegítőt, egyrészről a komfortérzet miatt, annak viselése során és a rendkívül jó felhasználhatóságának köszönhetően. A férfi sportos melegítőfelsők ideálisak lettek a különböző tréningekre a friss levegőn, ugyanis nem korlátozták a mozgást, izolálták a meleget és védték a fejet a túlzott és hosszú napsütéstől.

A melegítő története a 70-es években összetalálkozott a hiphop kultúrával. Habár manapság a hiphop helye teljesen elfogadott a mainstream világban, abban az időben a new york-i kisebbség használta, hogy így jelezze a lázadást. Nem hiába a melegítőt megtaláljuk a kultikus "Rocky" című filmben (1976) Sylvester Stallone főszereplésével. Ez egy olyan pillanat volt, amikor meg kívánták jelölni a munkaruhát és a főszereplő származását. A melegítők sikere leginkább a nyolcvanas évekre volt jellemző a XX. században, amikor a divatvilág inspirációt keresett, a sportos ruhák között. Ma már nem tudjuk elképzelni, hogy a melegítőfelső ne képezze az életünk részét. A hozzátartozó laza mackónadrágokhoz pedig, rövid időn belül könnyen elérték az igazi komfortérzetet.

Elegáns férfi melegítőfelső - ez lehetséges?

A divatban manapság sok kreatív variációk közül választhatunk a klasszikus melegítő esetében. Nagyon sok tervező elhatározza, hogy bevezeti a saját melegítőjét a kollekciójába. A melegítő sok basic kollekcióban jelent meg a magyar tervezők esetében is. Ezzel a ruhatárral szeretnek kísérletezni a különböző híres emberek, olyan mint a Łukasz Jemioł, Robert Kupisz, Paprocki és Brzozowski duett és sok más. Ők követik a nagy márkákat, olyan mint a Giorgio Armani, Marc Jacobs, Hugo Boss. A neves divattervezők próbálják kiszakítani a melegítőt a régi sztereotípiák közül. A nagy zsák, ahogy szokták mondani ezekre a melegítőkre, próbálják olyan helyzetbe beállítani, hogy ez egy rendkívül újszerű, elegáns, stílusos férfi számára éppen ideális, aki odafigyel a saját kinézetére. Az internetben és a híres TV műsorokban, nagyon sok tanácsot kaphatunk stylistoktól és divatblogerektől, akik tanácsolják nekünk, hogyan kapcsoljuk össze a sportos melegítőt, ami a szekrényben található, más típusú ruhával, ami elegáns, hogy nem mindennapi, friss lookot hozzuk létre.

Férfi melegítő felső vagy pulóver?

A klasszikus sima melegítő, ami nem tartalmazza a figyelemfelkeltő feliratokat leginkább tónusos színben - szürke, kék, fekete és barna, bátran tudod helyettesíteni pulóverrel. A különbség a melegítő és a pulóver között az-az anyag struktúrája. A pulóverhez képest, a melegítők simák, és nem tartalmaz látható szövéseket. Egyszerű férfi melegítőfelső, aminek nincsen kapucnija nagyszerűen néz ki egy sportos pólóval, jól látható mintázattal például csíkozással. Ez az összeállítás nagyon jól fog komponálódni, klasszikus kék farmernadrággal, vagy chinosokkal. A férfi melegítő teljesen más karakterben fog kinézni, ha választasz hozzá stílusos kiegészítőket, például bőrtáskát a vállra, hozzá a már jól bevált tornacipőt és laza sálat.

Milyen férfi melegítőket javasolnak ami stylistjaink?

Az Ozonee internetes boltjában sok különböző férfi melegítőket tudsz találni. Többek között találsz itt férfi melegítőfelsőket, ami szorosan kapcsolódik a sportos stílushoz, amik akár megtalálhatóak az amerikai egyetemeken - továbbá a tréningre alkalmas melegítőket karakteres felirattal, vagy egy játékosnak a számával, ugyanakkor a kapucnimentes egyetemes melegítők kis címerrel. Ezekben a modellekben a legjobb választás, ha nem hagyjuk el a megszabott kereteket.

Az egyetemes melegítők, nagyszerűen be fognak válni az iskolában, vagy az egyetemeken, hozzá válassz, egy egyszerű farmernadrágot, a sportos melegítődhöz pedig, vegyél fel mackónadrágot és tökéletes lesz, futás során vagy gyakorlatoknál a konditeremben. Ami melegítőink nagyon különlegesek, azért, mert ideálisan illeszkednek a testalkathoz. Nagyon szeretik azok a férfiak akik vigyáznak a testalkatra a mindennapjaik során. A melegítő gyártásához olyan anyagokat használtak fel, ami összejátszik a testtel amikor fizikai gyakorlatokat végzel. Az egészséges összhangnak köszönhetően, ami a pamutot és a poliésztert illeti, a mi ruháink esztétikusan néznek ki, minden testalkaton amibe nagyon sok munkát fektettünk.

Azoknak a férfiak számára, akik szeretik a casual stílust, javasoljuk a divatos férfi melegítőket, aminek a kapucnija nagyon gyengéden gyűrött, amiről egy húsosabb sál jut eszünkbe. Nagyon érdekes az olyan férfi melegítő, aminek a gallérja kéményszerű. Ennek az elegáns akcentusnak köszönhetően, bátran tudod hordani a munkahelyeden is. Az irodai dress code esetében, nagyon sok minden változik. Mark Zuckerbergnek köszönhetően, aki még ezt a melegítőt is felveszi, a különböző üzleti találkozókra, így ez a melegítő nem hivatalos egyenruhája lett a Szilícium Völgynek. Nagyon nagy sikere van az olyan melegítőknek, amik aszimmetrikus kapcsolással és cipzárral rendelkeznek, ami a ramones dzseki jellegzetes összetevője. Érdekes lehetőség, amit ami stylistjaink javasolnak, az a fekete melegítő, bőr ujjrésszel, kiváló a koncertre, kocsmába vagy randevúra. Ne feledd, hogy ebben a szezonban továbbra is divatosak a katonai akcentusok, továbbá a bőr applikációk - nagyon sok inspirációt megtalálsz pont az Ozonee kínálatában.

pixel