12
12

Férfi téli dzsekik

télikabátok - Amikor az ablakunknál lévő hőmérő higanyszála vészesen közeledni kezd a 0 Celsius fokhoz, már tudhatjuk, hogy elkövetkezett az idő ruhakészletünk melegebbre cserélésére. De hogyan kezdjünk ehhez hozzá?
Nehéz elképzelni egy férfi ruhatárát úgy, hogy a leghidegebb évszakra ne lenne benne megfelelő, kellően meleg bundás dzseki. Ezek a férfiak öltözködési stílusának alapvető ruhadarabjai a téli hónapokban, mint decemberben, januárban, februárban. De ezen darabokat akkor is magunkra lehet ölteni, ha a késő őszi vagy kora tavaszi időszakban váratlanul leesik a hó. Funkciójára tekintettel bátran kijelenthetjük, hogy ezek a ruhadarabok „speciális feladatot” látnak el.

Milyen dzsekit kell választania egy stílusos férfinak?

Egy divatos, magára adó férfinak nem csak azzal kell törődnie, hogy egy kapucnis dzseki betöltse praktikus funkcióját a különböző időjárási körülmények között, hanem azzal is, hogy az a legújabb divatnak is megfeleljen. A mellé választott, megfelelően kinéző cipővel, nadrággal és felső ruházattal egyedi kinézetet lehet teremteni, ami visszatükrözi viselője karakterét, valamint ami bevonzza az utcán mellettünk elhaladó emberek tekintetét.
A téli parka dzsekiknek és a hozzá hasonló daraboknak van egy plusz funkciójuk, mégpedig a leszerelhető bundával ellátott kapucni. Ezeknek köszönhetően megóvhatjuk fejünket a széltől, elkerülhetjük a megfázást és a fülgyulladást. Az arc körül lévő bunda különlegesen kellemes tapintással bír, és rendkívül impozánsan néz ki egy magára adó férfin. A kapucnit a nem mindenki által szívesen viselt sapka alternatív megoldásaként is használhatjuk. Nem kevésbé fontos, hogy a hideg napokon valamivel védjük fejünket, mert pont itt szökik ki a legtöbb hő tőlünk.
A ruhatervezők – gondolva a férfiak szükségleteire – sok külső és belső zsebbel rendelkező pufi dzsekiket is alkotnak. Ennek köszönhetően könnyedén eltehetjük elektronikus eszközeinket, mint például a mobiltelefont, töltőt, sportórát, és a mindennapi tárgyainkat, mint a pénztárcát, irodába való mágneskártyákat. És ami lényeges: ezek a zsebek optikailag nem növelik meg viselője méreteit.

Olcsó téli dzsekik – mire kell figyelni a kiválasztásánál?

Egy hosszú dzsekinek sok különböző, gyakran szélsőséges esetben kell szolgálatot tennie, mint például a barátokkal való városi időtöltésen, randevún, egyetemen, családi kiránduláson. Egyúttal meg kell adniuk a kényelem és biztonság érzetét, amikor a villamosra való várás vagy a boltba való séta ideje alatt elkezd havazni, vagy jelentős mértékékben fújni a fagyos szél. Éppen ezért a férfi téli dzsekik részben vagy egészben poliészterből készülnek, amelyet a gyors száradása jellemez. Ezen helyi használatra szánt, kauzál stílusú darabok anyagát a sportruházat ihlette, mint a sí és hegymászó ruházat, amelyek a nehéz körülmények között is a helyzet magaslatán állnak.

Férfi Télikabátok

A férfiak szeretik, amikor a hétköznapi ruházatuk sportos jellegű. Éppen ezért a steppelt dzsekiknek és a bomber stílusú dzsekiknek ujjvégei összehúzottak, gumisak, mely csökkenti a rizikóját annak, hogy belülre hó jusson. Ezen típusú darabok gyakran alsó részüknél is összehúzottak, ami véd a hideg, fagyos levegő befúvása ellen.
Ha ki szeretnénk tűnni a városban, érdemes az ezen időszakban divatos színű férfi dzsekik közül választani, mint a piros, fekete, kék, bordó, fehér, sötétkék, terepmintásak közül.

pixel