Visszatérítés - reklamáció

Ozonee

Csomag előnyök

Regisztrálva az Ozonee profilljába több lehetőséged van

Nézd meg

Mit nyersz azzal ha regisztrálsz az oldalra?

Az Ozonne profillal többre vagy képes. Regisztrálj és tekintsd meg az Ozonee adta lehetőségeket. Amennyiben mégsem tetszene, még mindig lemondhatsz róla.

  • Rendeléstörténet
  • Áruk összehasonlítása
  • Plusz kedvezmények
Áru visszatérítés

Áru visszatérítés

1. Töltsd le és nyomtasd ki a szerződés elállásával kapcsolatos nyomtatványt

Aláírás nélkül nem fogjuk tudni elismerni a visszatérítést

Töltsd le az adatlapot PDF formátumban
Töltsd le az adatlapot JPG formátumban

2. Küldd el a csomagot a következő címre:

1. A mi közvetlen visszatérítési címünk:


Alpha Fashion Ozonee.hu
Naftowa 5
65-705 Zielona Gora
Poland


Abban az esetben, ha utánvételesen történt a fizetés, vagy átutalással, úgy az összeg visszatérítéséhez, mindenképp szükséges megadni a bankszámlaszámot IBAN formátumban.3. Pénz visszatérítés

Visszakapod a pénzedet 14 napon belül, azok után miután megkaptuk a visszatérített árut..

Nem teljes értékű áru visszaküldése

Abban az esetben, ha az ügyfél nem teljes értékű árut küld vissza, vagy meglátszanak a használat nyomai, úgy a Boltnak joga van a csökkentett összeget visszautalni, az áru használatából származó amortizációból.

Információk

1. A visszatérített áru szükséges, hogy megfelelően legyen csomagolva, úgy hogy ne tudjon sérülni az út során.
2. A visszatérített árut csak akkor tudjuk elfogadni, amennyiben a teljes tartalma kerül visszaküldésre (mellékelt ingyenes dolgokkal, emlékekkel stb) és maga a termék és a hozzávalók sértetlenek lesznek.
3. A visszaküldött áruhoz, kérem csatolja a visszatérítésről szóló nyomtatványt és a számlát is.
Nem veszünk át olyan árut, ami nincsen kifizetve. A visszaküldés díja mindenképpen a Vevőt terheli, ennek hiányában az áru visszakerül a Vevőhöz.
4. A pénz visszatérítése 14 napon belül megtörténik, azok után miután megkaptuk a visszatérített árut.
5. Higéniai szempontból nem fogadunk el fehérneműt visszáruként.

Szerződés elálláshoz való jog

Az elálláshoz való jogot 14 napig lehet gyakorolni, az áru átvételétől kezdve. Az elállást ebben az esetben nem kell megindokolni. 14 nap lejárta után az üzletszabályzat szerint a jog érvényét veszti és nincs lehetőség áru és pénzvisszatérítésre.
Ahhoz, hogy éljenek a szerződés elállásától, szükség van hogy visszaküldjék számunkra a szerződés elállásáról szóló adatlapot, csatolva a vásárolt árut, amit a következő címre kell visszaküldeni: (Alpha Fashion Ozonee.hu, Naftowa 5, 65-705 Zielona Gora, Poland) mint egy határozott kijelentéssel (például egy írással a postán keresztül). Lehetőség van természetesen használni egy kész formanyomtatványt is, ami a szerződés elállását illeti, de ez nem kötelező.
Ahhoz, hogy be lehessen tartani a szerződés elállás dátumát, elegendő ha elküldik felénk a határozott szándékukat írásban, hogy szeretnének elállni a szerződéstől.

Reklamáció és visszaküldés

Abban az esetben, ha az ügyfél eláll a vásárlástól és visszaküldi a terméket a kézbesítéstől számítva 14 napon belül, úgy az áru ellenértékét kizárólag átutalással kapja vissza. Tájékoztatjuk továbbá, hogy reklamáció esetén, az ügyfélnek lehetősége van visszaigényelni a feladásból származó díj visszaigénylésére, megfelelően bizonyítva, hogy az áru feladásra került (bizonylat formájában). Felhívjuk a figyelmét, hogy a feladásból származó díj visszatérítése a piacon a legolcsóbb verziót veszi figyelembe, ami jelenleg 1190 Ft. Abban az esetben ha úgy adja fel a csomagot, vagy olyan szolgáltatót választ ami drágább, a két összeg közötti különbözet nem kerül kifizetésre.

Szerződés elálállás után életbelépő következmények

Amennyiben elállnak a szerződéstől, a pénzösszeg visszatérítését átutalással intézzük az előre megjelölt bankszámlára, vagy PayPal rendszeren keresztül, amennyiben vásárlás során az a fizetési mód került megjelölésre (FIGYELEM készpénzmentes forgalmat bonyolítunk, azért nem intézünk visszafizetést készpénzben vagy postai csekken) és legkésőbb 14 napon belül kerül visszaküldésre. Önnek nem lesz többletköltsége, azon felül, hogy visszaküldi hozzánk az árut saját költségére (FIGYELEM nem fogadunk el olyan árut ami nem lett kifizetve, ugyanis a cég készpénzmentes forgalmat bonyolít) vagy más törvény szerint, amibe az ügyfél beleegyezését adta a vásárlás során.
A pénzösszeg visszatérítését felfüggeszthetjük, egészen addig amíg az árut nem kaptuk meg, vagy nincs kellően bizonyítva, hogy az elküldésre került felénk, vagy amíg a helyes bankszámlaszám nem kerül megadásra. Kérjük, küldje el vagy továbbítsa felén az árut a következő címre Alpha Fashion Ozonee.hu, Naftowa 5, 65-705 Zielona Gora, Poland, azonnal de nem később mint 14 nap, miután tájékoztatnak minket arról, hogy el szeretnének állni a szerződéstől, a csomagban legyen a szerződés elállásáról szóló adatlap, ami távolról került megkötésre. A minta elérhető a bolt oldalán, de nem kötelező ennek a használata. Mindenképpen ügyeljenek arra, hogy ne fussanak ki a 14 napos határidőből. A visszaküldés költsége Önt terheli. A felelősség Önt terheli abban az esetben ha időközben az árut rendeltetésszerűen használta és ebből adódóan kevesebbet ér, mert például kopott vagy látszanak a használat nyomai. Amennyiben eláll a szerződéstől távolról, úgy a szerződés nem megköttetnek minősül.

REKLAMÁCIÓ

Ahhoz, hogy egy reklamációt kezelni tudjunk és elbírálni bármilyen formában, szükség van arra a termékre amit reklamálunk, amit vissza kell küldeni felénk, csatolva a reklamációs dokumentumot aláírva. Sérült és piszkos árut nem tudunk elfogadni reklamációnak. Ahhoz, hogy reklamálni lehessen, kérem küldje el a terméket ajánlottan vagy pedig postai csomaggal (adózási szempontból nem fogadunk el olyan árut, ami nem lett előre kifizetve) a következő címre::

Alpha Fashion Ozonee.hu
Naftowa 5
65-705 Zielona Gora
PolandTájékoztatjuk Önt, hogy abban az esetben, ha elfogadjuk a reklamációját, úgy visszatérítjük a postaköltséget is, maximálisan 1735 Ft-os értékhatárig. Abban az esetben, ha a csomagot feladja felénk, úgy a legolcsóbb visszaküldési módot válassza.

Töltsd le az adatlapot PDF formátumban
Töltsd le az adatlapot JPG formátumban


Reklamáció abban az esetben, amennyiben a csomagon plusz biztosítás volt:
Áruátvétel esetén, a csomagot ki kell bontani a futár mellett. Amennyiben sérülés van, szükség lesz egy jegyzőkönyv felvételére, a kézbesítő mellett. Miután ez megtörtént kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Eladás szabályzat
Az áruvásárlás egyenlő azzal, hogy elfogadja az ALPHA FASHION szerződését. A fenti szabályzat minden termékre érvényes, ami a boltunkon keresztül történő vásárlással történt.

Internetes bíróságon peren kívüli megegyezés
Tájékoztatjuk továbbá, hogy Önnek van lehetősége, bíróságon kívüli lehetőségek használatára és így megoldani az ügyet. Ehhez segítséget nyújt az Európai Uniós Vitarendezési Központ, ami a következő intenetes címen érhető el: https://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek // https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show

pixel