Visszatérítés - reklamáció

Ozonee

Csomag előnyök

Regisztrálva az Ozonee profilljába több lehetőséged van

Nézd meg

Mit nyersz azzal ha regisztrálsz az oldalra?

Az Ozonne profillal többre vagy képes. Regisztrálj és tekintsd meg az Ozonee adta lehetőségeket. Amennyiben mégsem tetszene, még mindig lemondhatsz róla.

  • Rendeléstörténet
  • Áruk összehasonlítása
  • Plusz kedvezmények
Áru visszatérítés

Áru visszatérítés

1. Töltsd le és nyomtasd ki a szerződés elállásával kapcsolatos nyomtatványt

Aláírás nélkül nem fogjuk tudni elismerni a visszatérítést

Töltsd le az adatlapot PDF formátumban
Töltsd le az adatlapot JPG formátumban

2. Küldd el a csomagot a következő címre:

Ozonee.hu
CzechLogistic
DPD Depó 1654
Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park
9012 GyörA visszárút csak DPD futárszolgálat által fogadjuk el. Azok a csomagok amelyek más futárszolgálattól érkeznek nem kerülnek átvételre.Ozonee megjegyzéssel, csatolva a vásárolt áru bizonyítékával és a kitöltött visszatérítési adatlappal.

3. Pénz visszatérítés

Visszakapod a pénzedet 14 napon belül, azok után miután megkaptuk a visszatérített árut..

Információk

1. A visszatérített áru szükséges, hogy megfelelően legyen csomagolva, úgy hogy ne tudjon sérülni az út során.
2. A visszatérített árut csak akkor tudjuk elfogadni, amennyiben a teljes tartalma kerül visszaküldésre (mellékelt ingyenes dolgokkal, emlékekkel stb) és maga a termék és a hozzávalók sértetlenek lesznek.
3. A visszaküldött áruhoz, kérem csatolja a visszatérítésről szóló nyomtatványt és a számlát is.
Nem veszünk át olyan árut, ami nincsen kifizetve. A visszaküldés díja mindenképpen a Vevőt terheli, ennek hiányában az áru visszakerül a Vevőhöz.
4. A pénz visszatérítése 14 napon belül megtörténik, azok után miután megkaptuk a visszatérített árut.

Szerződés elálláshoz való jog

A szerződéshez való elálláshoz megillető jog, mindenkit megillet, abban az esetben ha ez 14 napon belül megtörténik, miután megkapták az árut. Az elállást ebben az esetben nem kell megindokolni. Az elálláshoz való jog érvényét veszti 14 nap után, azok után, miután beszerezték a vásárolt árut.
Ahhoz, hogy éljenek a szerződés elállásától, szükség van hogy visszaküldjék számunkra a szerződés elállásáról szóló adatlapot, csatolva a vásárolt árut, amit a következő címre kell visszaküldeni: (Ozonee.hu, CzechLogistic, DPD Depó 1654, Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park, 9012 Györ) mint egy határozott kijelentéssel (például egy írással a postán keresztül). Lehetőség van természetesen használni egy kész formanyomtatványt is, ami a szerződés elállását illeti, de ez nem kötelező.
Ahhoz, hogy be lehessen tartani a szerződés elállás dátumát, elegendő ha elküldik felénk a határozott szándékukat írásban, hogy szeretnének elállni a szerződéstől.

Szerződés elálállás után életbelépő következmények

Amennyiben elállnak a szerződéstől, a pénzösszeg visszatérítését átutalással intézzük az előre megjelölt bankszámlára, vagy PayPal rendszeren keresztül, amennyiben vásárlás során az a fizetési mód került megjelölésre (FIGYELEM készpénzmentes forgalmat bonyolítunk, azért nem intézünk visszafizetést készpénzben vagy postai csekken) és legkésőbb 14 napon belül kerül visszaküldésre. Önnek nem lesz többletköltsége, azon felül, hogy visszaküldi hozzánk az árut saját költségére (FIGYELEM nem fogadunk el olyan árut ami nem lett kifizetve, ugyanis a cég készpénzmentes forgalmat bonyolít) vagy más törvény szerint, amibe az ügyfél beleegyezését adta a vásárlás során.
A pénzösszeg visszatérítését felfüggeszthetjük, egészen addig amíg az árut nem kaptuk meg, vagy nincs kellően bizonyítva, hogy az elküldésre került felénk, vagy amíg a helyes bankszámlaszám nem kerül megadásra. Kérjük, küldje el vagy továbbítsa felén az árut a következő címre Ozonee.hu, CzechLogistic, DPD Depó 1654, Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park, 9012 Györ, azonnal de nem később mint 14 nap, miután tájékoztatnak minket arról, hogy el szeretnének állni a szerződéstől, a csomagban legyen a szerződés elállásáról szóló adatlap, ami távolról került megkötésre. A minta elérhető a bolt oldalán, de nem kötelező ennek a használata. Mindenképpen ügyeljenek arra, hogy ne fussanak ki a 14 napos határidőből. A visszaküldés költsége Önt terheli. A felelősség Önt terheli abban az esetben ha időközben az árut rendeltetésszerűen használta és ebből adódóan kevesebbet ér, mert például kopott vagy látszanak a használat nyomai. Amennyiben eláll a szerződéstől távolról, úgy a szerződés nem megköttetnek minősül.

REKLAMÁCIÓ

Ahhoz, hogy egy reklamációt kezelni tudjunk és elbírálni bármilyen formában, szükség van arra a termékre amit reklamálunk, amit vissza kell küldeni felénk, csatolva a reklamációs dokumentumot aláírva. Sérült és piszkos árut nem tudunk elfogadni reklamációnak. Ahhoz, hogy reklamálni lehessen, kérem küldje el a terméket ajánlottan vagy pedig postai csomaggal (adózási szempontból nem fogadunk el olyan árut, ami nem lett előre kifizetve) a következő címre::

Ozonee.hu
CzechLogistic
DPD Depó 1654
Koronczói út 01628/9 hrsz. (TSZ-Major) Koronczói Ipari Park
9012 GyörOzonee megjegyzéssel, csatolva a vásárolt áru bizonyítékával és a kitöltött visszatérítési adatlappal.Töltsd le az adatlapot PDF formátumban
Töltsd le az adatlapot JPG formátumban

Reklamáció abban az esetben, amennyiben a csomagon plusz biztosítás volt:
Áruátvétel esetén, a csomagot ki kell bontani a futár mellett. Amennyiben sérülés van, szükség lesz egy jegyzőkönyv felvételére, a kézbesítő mellett. Miután ez megtörtént kérem vegye fel velünk a kapcsolatot.

Eladás szabályzat
Az áruvásárlás egyenlő azzal, hogy elfogadja az ALPHA FASHION szerződését. A fenti szabályzat minden termékre érvényes, ami a boltunkon keresztül történő vásárlással történt.

Internetes bíróságon peren kívüli megegyezés
Tájékoztatjuk továbbá, hogy Önnek van lehetősége, bíróságon kívüli lehetőségek használatára és így megoldani az ügyet. Ehhez segítséget nyújt az Európai Uniós Vitarendezési Központ, ami a következő intenetes címen érhető el: http://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event= main.home.sho

pixel