Férfi elegáns hosszú ujjú ingek

Hosszú ujjú elegáns férfi ingek

12
12

 

Elegáns férfi ingek – nem csak üzleti megjelenés

Az elegáns férfi ingeknek nagyon hosszú és érdekes történettel rendelkeznek. A középkorból származnak, hosszú len tunikából. Az idők során, ahogy fejlődött a férfidivat, fokozatosan változásokon mentek keresztül. Még nem is olyan rég, még úgy kezelték, mint egy darab férfi fehérneműt. A férfiak pedig ügyeltek arra, hogy ezek az ingek mindig fehér színűek legyenek. A fehér szín mutatta meg, hogy a férfi milyen státuszban helyezkedik el – ugyanis nem mindenki engedhette meg magának, hogy sok inggel rendelkezzen, és hogy az patyolatfehér legyen.

Az Ozonee bolt pedig széles kínálattal rendelkezik hosszúújjú ingek tekintetében. Rendelkezünk klasszikus ingekkel, és olyanokkal is ami tartalmaz divatos hozzávalókat, mint a kontrasztos gallér és mandzsetta. A mi divattervezőink olyan szabott ingeket javasolnak, amik rejtett gombokkal rendelkeznek. Emellett emlékeztetnek a helyes gallé kiválasztására. Egyszerű, klasszikus gallér illeni fog minden férfi számára, de azok is megtalálják a megfelelő terméket, akik hosszú nyakkal rendelkeznek.

Hogyan válasszuk ki az elegáns inget a mi testalkatunkhoz?

Semmi sem könnyebb! Érdemes felhívni a figyelmet arra, hogy a sötét színek vékonyabbá tesznek, a világosak pedig épp ellenkezőleg. Vékony férfiak számára, akik rendszeres alakkal rendelkeznek, a személyre szabott ingeket javasoljuk, az olyan férfiak pedig, akiknek a testalkatuk jobban kiépített, javasoljuk olyan inget vegyenek fel, ami klasszikus vágással rendelkezik.

Mit válasszunk az inghez? Ahhoz hogy elegánsan nézzünk ki, javasoljuk vegyen fel inges öltönyt, és a nyaknál pedig kössünk egy nyakkendőt. Amennyiben az ing színes vagy kockás, javasoljuk, hogy az öltöny és a hozzá kapcsolódó nyakkendő hasonló tónusú színben legyen. Az öltöny helyett pedig azt javasoljuk vegyen fel elegáns és sima pulóvert, amit fejen keresztül lehet felhúzni, vagy szteppelt átmeneti kabátot, ami vagányan helyettesíti az öltönyt. Ebben a szezonban, nagyon divatosak a chino nadrágok minden színben, a feketétől kezdve a narancssárgáig.

Az Ozonee boltban megtalálod a férfi, elegáns ingeket, amik a legjobb minőségű anyagból készültek. Iratkozz fel a hírlevélre, melynek köszönhetően naprakészen tájékoztatni tudunk az újdonságokról és kedvezményekről.

pixel