12
12

 

Bőrkabát

Nem muszáj, hogy igazi motoros legyél aki Harley motoron közlekedik, hogy olyan ruhád legyen, mint egyenesen a motoros magazinból. Ha azt mondom bőrkabát, gyakran arra gondolunk, hogy férfiakat látunk bőrkabátban, akik motoron közlekednek, mára már állandóra a divatba kerültek és már elengedhetetlen elem a férfi gardróbnak. Ezért nem fontos, hogy van motorod vagy sincs, lehet, sőt kötelező, hogy legyen a szekrényben egy bőrkabát. Miért érdemes? Ugyanis ez egy egyszerű és univerzális elem minden férfi számára, ezért minden igazi férfinak rendelkeznie kell ilyennel – a bőrkabát férfiasságot ad, magabiztosságot nyújt és a tekintet is ránk szegeződik. Sőt mi több – egy jól választott bőrkabátot, különböző helyzetekben használhatunk, akár hivatalos stílusban, de jól mutat akár a mindennapokban is.

Bőr vagy pedig bőrhöz hasonlító anyag?

Kabátvásárlás esetén, érdemes figyelembe venni, hogy milyen anyagból készültek, ugyanis ez egyáltalán nem mindegy. Leggyakrabban igazi bőrből tudunk válogatni, vagy pedig bőrhöz hasonlító anyaghoz (az úgynevezett ekobőr). Az anyag fajtája nagyon fontos tényező, amire jó ha odafigyelünk, ha már vásárlásra adjuk a fejünket. Ugyanis az ilyen ruhadarab, ha már kiválasztottuk és megfelelően választottunk, akkor akár több évig is szolgálatunkra lehet, ezért érdemes odafigyelni a többi elégedett vevőre, minőségre, amit az Ozone.pl szem előtt tart. Ha már az anyagnál tartunk, nagyon fontos a fazon is, ugyanis a mindennapokban mások által is látható dologról van szó. Az egyszerű vágás, minden testalkathoz illik, ugyanígy a klasszikus és a pilótakabát is. Ugyanakkor a slim fit, nagyszerűen mutat egy olyan férfin, akinek kiépített a testalkata

Egy vásárlás, millió lehetőség

Egy bőrkabát vásárlása, nagyon fontos beruházás, amit magunkba fektetünk. A legfontosabb ok pedig, nem csak az, hogy mindig toppon van. Ugyanis ez egy elem a férfi szekrényben, ami megvéd minket a hűvös tavaszi napokon, vagy pedig őszi, hideg éjszakákon. Egy bőrkabát továbbá még nagyszerűen betölti a szerepét hűvös, nyári éjszakákon. A következő ok, hogy a vásárlásra adjuk a fejünket, hogy összekapcsolhatjuk bármivel és mindenhez illik. És így – össze lehet kapcsolni egy inggel vagy egy egyszerű T-Shirttel – mindkét esetben a kabát nagyszerűen fog mutatni. A tipikus „motoros kabát” amiről rögtön a rockmanek jutnak eszünkbe, egy olyan fazonnal rendelkezik, ami nagyszerűen fog mutatni egy kidolgozott izmos felsőtesten. Az a híres modell abban különbözik, hogy cipzárral rendelkezik, ami nem szimmetrikusan van elhelyezve, középen, mint a klasszikus kabátok esetében, hanem oldalt. Az egyszerű fazon elnyeri a tetszését a maradéknak és nagyszerűen fog mutatni minden típusú testalkaton. Természetesen, mint minden igazi férfi esetében, minden férfi számára fontos a praktikus zseb, ahová el tudja tenni a kütyüjeit, kocsikulcsot, vagy pedig pénztárcát. Ezért jó, ha megfigyeljük, hány zsebbel rendelkezik, amennyiben kabátot keresünk magunknak.

Egyedi stílus

Egy bőrkabát esetében meg tudjuk gyakran mondani, hogy az aki hordja milyen temperamentummal rendelkezik. Ha hozzáadjuk a többi férfi gardrób elemeit, kiegészíti a teljes férfiképet és igazi férfi szimbólum lesz. Ezért fontos, hogy minden férfi szekrényében legyen legalább egy bőrkabát, ami kiegészíti az outfit-ot úgy, mint az úgynevezett meggy a torta tetején. Most már csak ki kell választani a bőrkabát színét. A mostani divatvilágban a legelterjedtebbek a piros, barna színek és semmi jele nincsen annak, hogy ez a közeljövőben változna. Egyre gyakrabban láthatunk olyan tendenciákat a divattervezőktől, hogy több színt kapcsolnak össze a klasszikus színekkel. Függetlenül az anyag színétől, minden stilizáció, amiből készült a bőrkabát – egyedi és nem mindennapi stílust fog tükrözni.

pixel