Női softshell kabátok

A „softshell” kifejezéssel leginkább az outdoor turizmusban tudsz találkozni, ami magába foglalja a rekreációs aktivítást, amit a szabad levegőn csinálhatunk. A softshell ebben az esetben egy olyan anyagfajta, amit az outdoor öltözékhez használnak. Ennek köszönhetően a női softshell kabátok, jobban tűrik az időjárás viszontagságait. Egy ilyen kabátot nagyon könnyen össze tudsz pakolni a hátizsákodba, ha épp egy trekking túrára mész, vagy hegyet mászni. A női kapucnis softshell kabát pedig elengedhetetlen lehet futás során, nordic walkingnál, gyors sétánál, vagy épp a parkban amikor különböző tornagyakorlatokat végzel. A női softshell, a „mindennapi” aktivítás során lehet hasznos, amit házon kívül csinálsz, amikor például kiviszed a kutyát sétáltatni, vagy a kertedet gondozod. Az Ozonee boltjában megtalálod a női softshell kabátokat, minden testalkatra, divatos színekben és széles méretválasztékban (S – XXL).

Női softshell kabát, kiváló minőségű alapanyagokból

A női softshell kabát elérhető az Ozonee boltjában, teljes egészében poliesztérből készült. Ennek az anyagnak a tulajdonsága rendkívül kelendő, ha épp outdoor sportokat űzöl. A poliészter kabáton nem fog megjelenni a penész és nem vonzza a rovarokat sem, ezért ha olyan túrára mész ahol sok a különböző bogár – a softshell nálad kell hogy legyen. A poliészter nagyon könnyed és nem láthatóak rajta a gyűrődések, ezért ezt a kabátot könnyen el tudod tenni a hátizsákodba, ahol nem foglal egyáltalán sok helyet és nem lesz nehéz sem. A poliészter kabát előnye, az hogy megába szívja a vizet, ami viszont elmondható, hogy a női softshell kabát, gyorsan szárad és mosógépben mosható.

Mivel kapcsoljuk össze a női softshellt?

A női softshell, természetesen illeszkedik a sport ruházattal – legginssel, melegítővel, rövid toppal, melegítő felsővel. Minden outdoor tevékenységnél, nagyon divatosak azok a kabátok amelyek intenzív színűek, például világosak – piros, rózsaszín, sárga. Ha ilyen színű ruhában végzed a gyakorlatokat, sokkal jobban látható leszel a zöld háttérben, amilyen az erdőben vagy a parkban vagy. Ugyanakkor egyáltalán nem kell tartanod ezt a merev szabályt, mert ha nem szereted az intenzív színeket, akkor válaszd a klasszikus, azaz fekete softshellt.

Női kapucnis softshell – nem csak outdoor kényelem

A női softshell, egy olyan ruházat, ami nélkül nem tudjuk elképzelni a pár napos kiruccanást ha a városon kívülre megyünk. A softshell hatalmas zsebekkel rendelkezik, amik közül kettő oldalt található, egy a mellkasnál, egy pedig a kabát belsejében. A zsebekben értékes dolgokat tudsz tárolni, például iratokat, bankkártyát, kulcsot, vagy telefont. Ennek köszönhetően a hátizsákod könnyebb lesz és a legfontosabb dolgok a „kezednél” lesz. Amikor pedig szükséges, például hirtelen hőmérséklet csökkenés esetén, a zsebekbe eldughatod a kezedet, hogy ne fagyjanak meg. A softshell kabát levehető kapucnival és összehúzható résszel rendelkezik, ami védi a fejet az esőtől és széltől. Krízis helyzetben pedig a sapkát is helyettesítheti. A fentebb felsorolt megoldásoknak köszönhetően elmondható, hogy a női softshell kabát, nagyszerű választás, mint külső ruházat nem csak trekkingre vagy az erdőbe. Ez a kabát nagyszerű lesz átmeneti kabátkén is, ha a városba megyünk, amikor változékony az időjárás, amikor egyszer esik az eső, vagy épp süt a nap. A női softshell kabát rendkívül kedvező áron érhető el az Ozonee bolt kínálatában!

pixel