Férfi övtáskák

Az utóbbi években az övtáska, nagy stílusban tért vissza, mint férfi, casual stilizáció. Régebben gyakran hittük azt, hogy ez a panelházakhoz kapcsolódott a 90-es évekből, ma pedig a férfi övtáska új formájában jelenik meg, felfrissített, sportos stílusban és egyre nagyobb sikere is van. A férfi övtáska egy ideális megoldás a legégetőbb férfi divatproblémára, azaz, amikor elindulok itthonról, elrakni a pénztárcát, kulcsokat, úgy hogy ne tömjük ki a nadrágzsebünket. Az övtáska széles színválasztékának köszönhetőn, sok embertípusnak fog tetszeni, amiről jómagad személyesen is megbizonyosodhatsz, ha az övtáskákat nézed az Ozonee bolt kínálatában. A férfi övtáska nem csak a streetwear és a casual stílussal komponálódik, de kifejezetten jól mutat a sportos öltözékkel is. A praktikusságot hamar észreveszed, évszaktól függetlenül, de a legjobb hasznát veszed a nyári hónapokban, amikor össze akarsz pakolni és gyors városi túrára szeretnél indulni.

Sportos férfi övtáska – miért érdemes, hogy legyen?

A nagy férfi övtáska nagyszerű alternatíva lehet egy hátizsáknak vagy egy táskának. Az Ozonee bolt kínálatában, találsz férfi övtáskákat, amelyek két tároló rekeszből állnak, ezért rendszerezheted a dolgaidat, úgy ahogyan a kedved tartja. Az övtáskánk a boltunkban univerzális méretben kaphatóak, ugyanis szabályozható hosszúságú övvel rendelkeznek. A széles színvilágnak köszönhetően, könnyen kiválasztod azt, ami a stílusodhoz illik. Az övtáska többek közt műanyag hozzáadásával készült, ezért tartósabb. Mivel kiváló minőségű alapanyagokból készült ezért meg fogsz lepődni mennyire hasznát tudod venni a mindennapokban.

Férfi övtáska vállra vagy derékra? Hogyan hordjuk?

Az övtáskákat hordhatod úgy ahogyan az Neked kényelmes, sok módja van, éppen ezért ez a termék azért lett ilyen híres az utóbbi időkben. Általános elgondolásban a nagy férfi övtáska, általában az egyik deréknál található meg, ugyanis ebben a magasságban nagyon könnyen odanyúlhatunk és kivehetünk belőle valamit. A deréknál található övtáska esetében, aránylag nagy biztonságot nyújtasz az értékes dolgaidnak, mint amilyen a (pénztárca, kulcs, vagy telefon), hogy ne lopják el egy zsúfolt helyen. Egyesek, hogy áttörjék a standard kinézetet, nem a deréknál fogva hordják a táskát, hanem a vállon, a kezükben hordják, vagy átteszik a mellkasukon. A kis férfi övtáskát pedig szívesen választják a sportolók. Ha épp gyakorlatra készülsz a friss levegőn, az övtáskába, könnyen elrakhatod a lakáskulcsot, telefont, vagy csokoládét. Ezért gyakran látjuk azt, hogy a városokban a biciklisek és a futók magukhoz rögzített övtáskát hordanak.

Férfi övtáska – divatos választék minden férfi számára

Az övtáskát bátran választhatod a mindennapokban, mint egy stílusos kiegészítőt. A sportos kinézetnek köszönhetően, a férfi övtáska ideálisan illeszkedik egy melegítőalsóval és sportcipővel. Ha pedig szereted a casual kinézetet és épp kimenőben vagy egy találkozóra az ismerősökkel, kocsmába, vagy a moziba, akkor illeni fog a stílusos kék övtáska, amit a vállon hordva tudsz hordani, ami alá fel tudsz venni egy grafit T-Shirtet. Ami pedig kiegészíti a te kinézetedet, egy fekete chinos nadrág lesz. Abban az esetben, ha szereted a jobb streetwear outfitet, válaszd a jogger nadrágokat, laza kapucnis melegítővel, az övtáska, pedig legyen olyan, ami mellett senki nem tud elmenni közömbösen, például piros, sárga, vagy piros – fehér mintában. Hiába gondoljuk azt, hogy a sportos férfi övtáska, csak a melegebb évszakokra való, tökéletes választás lehet a téli vagy átmenetei ruházathoz is, például egy tűzdelt kabáttal, bőrkabáttal, vagy bomber dzsekivel.

pixel