Férfi bandana

Férfi kendők - többfunkciós kiegészítők

A kendők már évek óta nem veszítenek a népszerűségéből, sokrétű minta - a klasszikustól kezdve az éppen aktuális divattrendektől függően - mindig felkeltették a férfiak érdeklődését. Nem ok nélkül. Különböző módon stilizált, nemcsak a lookot egészítik ki, de rendkívül funkcionálisak. Ez a kiegészítő megvédi az arcot és a nyakat a széltől, vagy az alacsony hőmérséklettől, a fejet pedig, a naptól, forró nyári napon, megtartja a hajat futás közben, de természetesen kiegészítheted, mint bizsuhoz, vagy karkötőhöz tartozékként. Melyiket választod magadnak?

Kendő az arcra - a hűvösebb napokra

A legelismertebb metódus, ha a kendőt akarjuk felvenni, az-az, hogy a szemünk elé húzzuk és összekötjük hátul a fejünknél. Ez rendkívül látható, akkor, amikor az időjárás nem épp a legjobb - az arc és a nyak eltakarása kendővel, az őszi - téli szezon idején, megfelelő védelmet nyújt az erős széltől és a hidegtől. A szellőző anyag, ugyanakkor nem nehezíti meg a lélegzést, a bőr pedig, nem izzad alatta. Pluszban pedig, dekoratív jelleggel, az amikor összekötjük úgy, hogy az látható a kendőn a teljes mintázat. Abban az esetben, ha a karakteres dizájn fontos számodra és szeretnél kitűnni a tömegből – akkor válaszd a kendőt futáshoz, mint sportos kiegészítő rockos stílusban. Bátran fel tudod venni a kendőt ebben a formában!

Kendő futáshoz - sportos kiegészítő rockos stílusban

Szükséged lesz rá a mindennapokban, tréningre a parkban, trekkingre a hegyekben, vagy nyaralásra a szabadban. Kendő a fejre – bekötve, mint széles fejpánt - már nagyon régóta Axl Rose jut róla eszünkbe, a Guns n Roses frontemberének együtteséből. Gyakran látunk, különböző zenészeket, akik szeretik az erősebb hatásokat, ugyanakkor rendkívül híresek a rajongók körében az egész világon. Ugyanakkor észrevettek benne funkcionalitást is. A kendő a fejen megengedi azt, hogy megtartsa a hajat egy helyben az aktivitás során. Beszívja és elvezeti az izzadságot, ugyanakkor megvéd minket, a különböző időjárási változásoktól. Ez egy lehetőség, az aktív emberek számára is, akik nem igen szeretik az intenzív és neon színeket - ami oly gyakran szerepel a sportos kiegészítőkben. Feliratos kendők, azok számára, akik szeretik a rockos hangzást - nemcsak a zenében de a ruhákon is.

Motoros kendők - mutasd meg a saját karakteredet!

Van olyan kiegészítő, ami nagyon jól illeszkedik a bőr ruhákhoz, nehéz cipőkhöz, és chopperekhez? Motoros kendők ma már kultusz kiegészítők, amiről a rockcsillagok jutnak eszünkbe és azok, akik szeretik a motorokat. Az Egyesült Államokból indult el a stílus, ugyanakkor ma már mindenhol megtalálható, ahol elért a 80-as évek zenei stílusa.

A motorosok nagyon gyakran kötik meg előszeretettel a kendőket a nyaknál - ugyanis az megvédi őket a hideg levegőtől, ami a gyors motorozás során gyakran előfordul. Elég gyakran kötik őket a sisak alatt vagy az arcon - minden attól függ, mit szeretne a felhasználó. Ha többfunkciós, nem mindennapi kiegészítőt keresel, ami megjelöli a te stílusodat - válaszd a kendőt!

pixel