Férfi terepmintás ruházat – kabátok, nadrágok, melegítők, t-shirtek

férfi terepmintás kollekció

Camouflage kollekció

Terepmintás ruházat – minden erős férfi tulajdonsága

A kötelező hadkötelezettség már nincs, de a katonai ruházat sose megy ki a férfi divatvilágából. A klasszikus terepmintás az egy 93-as számú minta, azaz katonai „Párduc”. Honnan ez a név? Gyorsan el is magyarázzuk.

Terepmintás – nehéz kezdetek

Eleinte a „terepmintás” mundér, azt a ruházatot hívták, ami kis foltokat jellemezett. Ez a ruha rendkívül hanyagul volt elkészítve, ugyanis a férfi nadrág túlzottan látható volt. A következő próbálkozások, már ami a mintázatot illeti az 1989-es évre tehető, amikor a katonaságba beférkőzött a „Puma” ami nagyobb foltokat tartalmazott. De ez is rendkívül alacsonyan takart bármit is, ugyanis a terepmintás kabát már nagyon messziről volt látható. Amikor viszont a terepminta, már elérte a mai formát, változatlan foltokkal, kontrasztos színekben és eljutott az emberek agyáig, kiderült, hogy egyetlen egy érdeklődő sem tudja felvenni, mert ezt a mintát tiltja a törvény. Szerencsére 2005-től már bátran járhatunk és rejtőzködhetünk az utcán.

Terepmintás ruházat – mivel kapcsoljuk össze?

Természetesen ez a minta rendkívül díszes, ezért ha más ruhával állítjuk össze, problémás lehet. Abban az esetben, ha nem vagy biztos a dolgodban, nézd meg a lehetőségeket, amit elkészítettünk számodra a blogunkon. Megtalálsz ott minden lehetőséget és inspirációt, trendeket a férfi divatból, az egész világból. Abban az esetben viszont ha individualista vagy és keresed a saját ötleteidet, amit meg tudsz valósítani, kezdd el a kalandodat a klasszikus terepminta stilizációval. Felvehetsz egy t-shirtet, vagy férfi slip-on cipőt, „Párduc” kiegészítőkkel és a férfi nadrághoz, ami chinos típusú. Van más ötleted a terepmintás motívumra? Vegyél fel kék terepminta pólót, hozzá pedig nadrágot (lehetőleg farmer), egy pár jó sneakerset és mindenképpen – szemüveget. Egy ilyen stílusban 100%-osan biztos lehetsz abban, hogy nem maradsz észrevétlen.

Terepminta forradalom

A terepmintás stílus változott. A széles kabáttól kezdve egészen a katonai nadrágokig, nagy zsebekkel tűzdelve. Manapság a terepminta status quo-t ért el a férfi stilizációban. Nincs olyan híres ember, aki ne használna legalább egy kis részt ebből a motívumból. A legnagyobb filmcsillagok és zenészek, nagyon gyakran beviszik a ruházatukba a terepminta stílust a mindennapi outfitbe. Ezek leggyakrabban tollkabátok – vagy bomberdzsekik. Minden probléma nélkül találunk olyan influencereket, akik kapucnis terepmintát vesznek fel, nagy zsebekkel, külsőleg vagy belsőleg, ami kiválóan beválik a melegebb napokon is. További sikere az, hogy vízálló anyagból van.

Terepminta kollekció – válassz ki magadnak valamit!

Abban az esetben, ha nincs a szekrényedben semmi ami terepminta motívumú, gyorsan nézd meg a kínálatunkat az internetes boltunkban Ozonee.hu. Találj magadnak valamit – férfi nadrágot, cipőt, de mackónadrágot is ezzel a motívummal. És nem jelenti azt, hogy azonnal tetőtől – talpig ebbe kell öltöznöd. Válassz egy jó kiegészítőt – zsebeket a chinosokban, kapucnit a melegítőfelsőben. Kombinálj és nézd meg a legstílusosabbakat. Nézd meg a fiatal celebeket, akik a terepminta stílust bevitték a saját mindennapjaikba.

Terepminta stílus évekre

A terepminta valószínűleg sose megy ki a divatból … és a szekrényedből. Találd meg a t-shirtet, joggereket és más ruhákat, minden alkalomra az Ozonee boltjában és örülj a nem mindennapi stilizációnak. Vedd figyelembe a színeket. A terepminta mindenképpen romlott zöld árnyalattal rendelkezik. Vegyél fel terepminta pólót kék foltokban és nadrágot szürke színben – nagyon jól fog így kinézni. A terepminta motívumokat a cipőkön is meg tudjuk találni. A legkényelmesebb manapság a slip -on a legjobb kiegészítő a férfi stilizációban.

Egy kis őrület!

A terepminta egy katonai ruházat – emberek akik rendkívül bátra. Nem csoda, hogy sok férfi szereti ezt a mintát, amit a katonaságban és a hadseregben használnak. Ha nem félsz az új kihívásoktól és keresed a kalandokat, kifejezheted ezt egy megfelelő ruházattal. A terepminta csak a terepen tesz minket láthatatlanná. A városi dzsungelben sem tudod magadat megvédeni az idegen nézésektől. Vegyél fel férfi terepmintás t-shirtet, vagy jogger típusú nadrágot és tűnj ki a tömegből. Bármikor szert tehetsz egy teljes komplettre, például férfi melegítő nadrágba, ami szürke, ami ideálisan beolvad a városi környezetbe, színbe. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a T-Shirt, vagy a kapucnis melegítő illik e. Ez és más divatos ruhákat, illetve cipőket, megtalálod az Ozonee internetes boltjában. Már most nézd meg, milyen férficipő és ruhát állítottunk össze a kínálatunkban.

pixel