Melegítő rövidnadrágok – férfias, sportos, divatos és komfortos

Mi kapcsolja össze az edzőterem látogatását, a hajnali futást a közeli parkban, gyors vásárlást a boltban, és a hétvégi kiruccanást a városon kívülre? Minden helyre ideálisak a melegítő nadrágok! Senkit szerintem nem kell meggyőzni arról, hogy érdemes ilyet tartani a szekrényben (legjobb ha egyszerre több párt is), pótolhatatlanok, főleg a melegebb napokon vagy sportok űzése során.

Férfi Melegítő rövidnadrágok – ideálisak a tréningre

Melegítő nadrágok – egyaránt a hosszú, illetve a rövid – a legjobb ruházat ahhoz hogy sportot űzzünk, vagy bármilyen fizikai tevékenységet végezzünk benne. Leginkább az edzőtermekben találkozhatunk velük, a stadionokban atlétikában, focipályán, vagy sportcsarnokokban. Nagyon kényelmesek és nem akadályoznak a mozgásban, ami egy sportolás során fontos tényező.

Ennek köszönhetően, hogy a melegítők részben vagy egészben természetes anyagból készült, amilyen a gyapjú, nagyon gyorsan magába szívja az izzadtságot és a meleget is nagyon kivezeti a szabadba. Nagyon könnyűek és nem gyűrődnek, ezért még pár óra eltelte után is egy szatyorban vagy hátizsákban, jól tudnak kinézni. A mosásuk nagyon egyszerű – mosni lehet szinte bármilyen standard programon.

Ami a melegítőket illeti, aránylag nagyon olcsóak (persze abban az esetben, ha nem veszel egy márkás logóval ellátott terméket). Azt lehet elmondani, hogy minden férfi szekrényében ott lapul egy pár belőle. Nagyon könnyen elérhetőek – megtalálod őket szinte minden férfi ruhaüzletben. Az Ozonee.hu széles választékkal várunk Téged, ami a melegítő nadrágokat illeti, különböző színekben, fazonban és méretben – egyaránt egyszínű, de színes felirattal és kiegészítéssel.

Melegítőnadrágban a városba? Miért ne!

Ma ami a melegítőnadrágokat illeti, nem csak az edzőteremben hordhatsz, de a városba is nyugodtan kimehetsz velük. A fekete nadrág nagyon jól néz ki fehér-fekete t-shirttel, ami feliratos vagy szürke logsleevel. Viszont a szürke melegítőt párosítsd a fehérrel, feketével, vagy színes t-shirttel. Kövesd az általános divatot, hogy egyszerre maximum 3 szín legyen rajtad, ebből 1 ami intenzív. Például: Amennyiben egy moro t-shirtet veszel fel, adjál hozzá szürke nadrágot és fekete blúzt és fekete tornacipőt. Amennyiben élénk színeket kapcsolnál össze, olyan mint a sárga, narancssárga, zöld, kék vagy piros válasszál hozzá egy nyugodt árnyalatot, például szürke, fehér vagy fekete. Eddig volt az elmélet, most következzen a gyakorlat. A szürke nadrág nagyon jól fog kinézni a vérpiros sneakersekkel és bordó top tankkel. Mint látod, két intenzív szín (bordó, piros) félbeválasztottuk egy szürke színnel.

Természetesen a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Ezért, ha szeretsz játszani a divattal és jól érzed magad, ha sok szín van rajtad, bátran engedd meg magadnak az ilyen figyelemfelhívó összeállítást.

Mivel ne kapcsoljuk a melegítőnadrágot? Férfi divat tévedések

Hangsúlyozzuk ki határozottan: a rövid melegítő nadrág nem hivatalos, sportos és casual eleme a ruházatnak. Semmiképpen nem fogsz benne jó hatást gyakorolni, ha az első randevúdra készülsz, főleg nem akkor, ha az első találkozóra mész a lány szüleivel. Természetesen ne vedd fel őket, ha családi találkozókra készülsz, vagy ünnepségekre, mint egy templomi mise, gyerekszületés vagy esküvő! Nagyon sok oktató nem tolerálja az ilyen fajta ruházatot, ha vizsgázni készülünk, vagy éppen valamiből felelnénk. Amennyiben szeretnéd, hogy beengedjenek a vizsgára, akkor vegyél fel inkább chinost, de legalább farmernadrágot.

A melegítőnadrág nem illik az inghez és az öltönyhöz – az ilyen extrém kinézetre csak a legnagyobb celebek és csillagok engedhetik meg maguknak, vagy a férfimodellek, akik az újságok címlapján szerepelnek, vagy a világ kifutóin szerepelnek, de nagyon kicsi az esélye, hogy ilyen összeállításban megmutatkozz a haverok előtt a városban, mert nem vagy divatguru és senki sem fog így rád nézni.

Gyere hozzánk vásárolni az internetes boltba. Az Ozonee.hu elkészítette számodra a férfi divatot a tavasz közeledtére, nyárra, őszre, és télre. Ez még nem minden. A mi cégünk kínál még cipőt és kiegészítőket is, olyan mint a karkötő, zokni és kulcstartó. Találj valamit magadnak!

Érdekes tanácsot és inspirációt keresel? Kövesd a blogunkat a férfi divatról, férfi stílusban. Kövess minket a Facebookon és Instagramon.
pixel