Fürdőnadrág – mutasd meg magad nyáron

Ami a fürdőnadrágot illeti, szerintem nincs olyan ember aki ne kedvelné, azt az évszakot amit úgy hívunk, hogy nyár. Amikor elérkezik a nyár teljesen beleélhetjük magunkat, mindenbe: mondjuk ha tóban vagy tengerben fürdünk. Természetesen ha egy tónál pihenünk, nem kell, hogy az a világ másik felén történjen. Minden nagyobb városban találhatunk fedetlen medencét, ahol sokkal könnyebben el lehet viselni a 30 fokokat. Amikor már ott vagy az egyik ilyen helyen, biztos hogy szükséged lesz egy fürdőnadrágra. Papuccsal és napszemüveggel, ezek olyan elengedhetetlen kellékek, ami minden fürdőzőnek kell.

 

Hogyan válasszunk ki fürdőnadrágot a testalkatunkhoz?

Sajnos, mint a partokon vagy a hotel medencéjében sok olyan fürdőnadrággal találkozunk, ami nem illik bele az összképbe. Úgy néznek ki, mint egy fekete háromszög, fehér háttérrel vagy egy piros testen. Az ilyen fürdőnadrág, nem néz ki jól az olyan férfiakon, akik testalkatilag nagyobbak, vagy nagyobb hassal rendelkeznek.

Amennyiben nem tudsz Apollo testalkattal dicsekedni, inkább ne kockáztass. Biztosan kiállítható, hogy az ilyen testalkaton legjobban mutatnak az olyan fürdőnadrágok, amikben a parton is lehetünk – vannak nagyobbak és hosszabbak, így nem dől össze a testtel alkotott összképlet. Ugyanakkor mindenképpen kényelmesek. A vékonyabb férfiak pedig jól mutatnak a hosszabb és rövidebb fürdőnadrágban egyaránt.

Következő fontos tényező egy fürdőnadrág választásánál a magasság. A fürdőnadrág hosszúsága arányos kell legyen a férfi magasságával – minél magasabb egy férfi, annál hosszabb a nadrág lábszára. A kisebb férfiak, ha már majdnem olyan nadrágban vannak mint a bermudák, látszólag még kisebbek lesznek.

 

Alsónemű vagy fürdőnadrág? Férfi dilemmák

Általánosságban elmondható, hogy a fürdőnadrágok jobban esztétikusak. Miért? Mert jobban beépítettek, hosszabbak, sokszor lazábbak – ennek köszönhetően nem sokkolják a konzervatívabb fürdőzőket. A vágásnak köszönhetően, sok szabadságérzettel rendelkezünk, ezért a fürdőnadrág nem csak úszásra lesz alkalmas, de lehet benne kézilabdázni, frizbizni vagy focizni a homokban.

Még az orvosok is javasolják a fürdőnadrág hordását a sima alsóneműhöz képest. Jobban szellőznek és megakadályozzák, hogy az intim testrészek túlzottan felhevüljenek.

 

Fürdőnadrág: férfi trendek

Azon gondolkodsz, hogy milyen férfinadrágot válassz? Milyenek a trendek, vagy milyen nadrág az amiben nyilvánosan tudod magad mutogatni? Amennyiben nem szeretsz kísérletezni a divatban, akkor az egyszínű fürdőnadrág a legjobb választás. A biztonságos színek a kék, sötétkék, grafit vagy fekete. Egyre nagyobb sikere van az olyan fürdőnadrágoknak, amelyek intenzív színekkel rendelkeznek, ilyen például a piros vagy narancssárga. Moro mintázatban, vagy rácsosak, ezek a leggyakrabban előforduló minták ezen a ruhadarabon. Amennyiben kétszínű fürdőnadrágról beszélünk, a legjobb az, ha olyat választunk, ahol az intenzív színek kapcsolódnak a tónusos színekkel, ilyen például a zöld és a fekete, kék a szürkével, vagy piros a barnával.

 

Fürdőnadrág és még valami?

Divatos és kényelmes fürdőnadrágot keresel? Nézd meg az Ozonee internetes boltunkat és találd meg a kedvenc színedet, vágást és fazont. Továbbá nagyon széles palettával rendelkezünk, ami a férfi ruházatot illeti, olyan mint a casual stílus és smart casual. Eredeti t-shirtek, mindennapi pólók, kényelmes blúzok és melegítők, elegáns kabátok és meleg kabátok – ezt mind megtalálod az Ozonee.pl oldalon. Továbbá széles skálában kínálunk cipőket és kiegészítőket, például karkötőket, kulcstartókat és zoknikat

Gyere hozzánk vásárolni!

Férfi fürdőnadrágok

Férfi úszónadrágok online vásárlás az Ozonee.hu-nál:

pixel