Férfi farmernadrág – casual look

A nyár a fiatal férfiak számára egy magas elvárással teli évszak. Az utcákon gyakran lehet találkozni olyan férfiakkal, akik határozottan túl rövid nadrágban vannak, amik leginkább partra vagy uszodára alkalmasak. Másrészről viszont a rövid nadrág egy túl nagy zsákra emlékeztetnek: ultra szélesek és legalább fél combközépig érnek. Mind a két példa nem a legjobb megoldás. Abban az esetben, ha forró napok vannak és szeretnél divatosan kinézni, de nem szeretnél szenvedni a hosszú nadrágban, válaszd a férfi farmert. A férfi divatlapok, bemutatnak sok érdekes praktikát, arról, hogy milyen nadrágot válassz és mivel állítsd őket össze.

Férfi rövidnadrág – nem csak a kisfiúknak

Valamikor a farmer rövidnadrágról a gyerekek jutottak rólunk eszükbe. Mert csak nekik volt illendő bennük járni. Kivételt képeztek a sportolók, vagy az amatőr sportolók, akik aktívan töltötték el az idejüket. Mikor változott meg az ezzel kapcsolatos sztereotípia, hogy kik járhatnak bennük és kik nem ezekben a rövid nadrágokban? Már a II világháború alatt, ez a ruhadarab megtalálható volt a katonai ruhatárban. A háború után az egyenruha, sok embernek inspirációt adott, de a divattervezőknek is. Ma a világon az utcákon, láthatunk olyan férfiakat, akik rövid nadrágban vannak: farmer vagy chino. És mivel állítsuk össze őket?

Férfi rövidnadrág férfias stilizációban

Stílusos és a nők által nagyon kedvelt look az a világos, a rövidnadrág, plusz a hozzá betűrt pamut póló fehér vagy világos színben. Ehhez jönnek a chinosok vagy tornacipők és aviatorok, clubmaster, vagy egyéb napszemüvegek. Természetesen a legnépszerűbb, az a rövid nadrág összekapcsolása egy színes t-shirttel, kerek vagy háromszögű dekoltázzsal. Ehhez jön a sportcipő: sneakersek vagy tornacipő és hátizsák, vagy vászonzsák. Hűvösebb napokon, vagy a nyári estéken vegyél fel vékonyabb kabátot, széldzsekit, vagy kapucnis melegítőt. Férfi farmer sortok

Mi az amit semmiképp ne állíts össze a rövidnadrággal?

Semmiképp nem illik hozzá a frottír zokni, amik térdközépig érnek. A rövidnadrágot érdemes nagyon rövid zoknival hordani, vagy teljesen mondj le a zokniról (természetesen minden attól függ, milyen cipőt választasz). A casual farmernadrágok nem illenek az elegáns félcipőkhöz, vagy a hivatalos ingekhez. Másrészről pedig, ha ezeket összekapcsolod egy vászon öltönnyel és mindennapi inggel, ami hosszú ujjú egy eredeti és sikeres divat összeállítást hozhatsz létre.

Milyen a legoptimálisabb hosszúság a farmernadrágnak?

Amikor szétnézünk a magyar utcákon, gyakran azt vesszük észre, hogy nagyon sok férfi nincs tudatában annak, hogy milyen hosszúságú rövidnadrágot válasszon, úgy hogy kiemelje a testalkatunkat, ugyanakkor eltakarja a hibánkat. Azon gondolkodsz milyen az ideális hosszúság az ilyen rövidnadrágnak?

Ha szeretnéd optikailag meghosszabbítani és karcsúbbá tenni a testalkatodat, olyan nadrágot válassz, aminek a végződése a térd előtt van. Ez leginkább igaz azokra a nadrágokra, amik szorosan illeszkednek a testhez. Némelyik stylist megengedi a térd utáni hosszúságút is, de ebben az esetben a férfi rövidnadrág szélesebb kell hogy legyen. Az amelyik eltakarja a térdedet elvesznek pár centit a magasságodból. Figyelj oda arra, hogy a nadrág ne legyen túl széles, de túl szűk sem – mind a két opció nem néz ki esztétikusan. A Te lábad és a nadrág lábszára között a levegőnek szabadon kell áramolnia – ennek köszönhetően, még a legmelegebb napokon sem lesz az az érzésed, hogy valaki grillezni tett téged. Már most találd meg az ideális nadrágodat és más férfi ruhákat – menj fel az Ozonee.hu oldalra és intézd el kényelmesen a vásárlásodat az Interneten keresztül.

pixel