Férfi atléták, trikók

Férfi ujjatlan póló

12
12

 

Újjatlan pólók – nem csak nyárra

Újjatlan pólók, az egy érdekekes változat a sima T-Shirt-hoz képest, ami annyival különbözik, hogy van egy kivágás a hónalj körül, és kitakarja a vállat. Az ilyen kivágások, a fazontól függően különbőzőek lehetnek, a mélyen kivágott dekoltázstól kezdve, ami megmutatja a mellkast vékony pántokkal, az olyan modellekkel, ami teljesen be van építve, aminek a végződése a nyaknál van, és egy vonalban fut a vállal.

Miért érdemes boxer pólót választani?

Az ilyen megoldás sok előnnyel rendelkezik. Elsősorban azért mert az ilyen t-shirt nagyon kényelmes, mert így az ujjak nem tekercselődnek össze, akkor amikor fel szeretnéd magadra venni. Ezért teljes mértékben lehet hordani, mint egy sima trikót, pulóver alá, blúzok alá, kabát vagy öltöny alá. A következő előnye a fazon. Az ilyen típusú t-shirt vékonyít minden egyes testalkatot, ugyanis nem rendelkezik a szokásos T betűs kivágással – amik optikusan szélesíteni tudják a vállat. Ez egy lehetőség mindenki számára, aki egy picit is szereti a sportos stílust, lazább stílust. Az újjatlan T-Shirtnek köszönhetően, komfortosan és szabadon fogod magad érezni. Ennek a modellnek köszönhetően megmutathatod a válladat és a nyakadat. Ugyanakkor ez egy megfelelő öltözet forró nyári napokra, ugyanis nem fogsz benne izzadni. A kivágásoknak köszönhetően pedig egy olyan egyszerű dolgot is tudsz csinálni, mint a napozás.

egy vonalban fut a vállal.

Hogyan hordjuk?

Ezeket a trikókat sok variációban lehet hordani, ugyanis ez a gardrobunk praktikus része. Érdemes kiválasztani a laza stílust, ami a Te védjegyedhez hozzáad egy sportos stílust. Az ilyen t-shirt ideális, hogy bármilyen sporttevékenységet végezzünk. Ugyanakkor nem mindennapi módon stílusos is. A jobban passzoló és beépített modellnek köszönhetően, pedig azokon a helyeken fog tökéletesen mutatni, ahol a találkozó kicsit hivatalosabb. Ha erre felveszünk egy öltönyt, nagyon gyorsan elegáns stílussá változik, ezért minden helyzetben megfelelő lesz. Lehetőség van megfelelő minta és szín kiválasztására, amivel megüzenhetjük azt, hogy milyenek vagyunk valójában. Ugyanakkor érdemes pár neutrális darabot is, ami mindenhez illik színben.

pixel