Egyszínű férfi pólók

 

Miért a felirat nélküli póló?

Néhány jó póló az nagyon fontos kellék minden férfi számára. A T-Shirt megtalálható szinte minden gardróbban és nagyon fontos kellék az úgynevezett például casual stílusban. Ebből lehet kiindulni, amikor összeállítjuk, mit találunk meg a szekrényünkben. Továbbá nagyszerűen tükrözik a nézeteinket, megnyilvánulásunkat az új divatvilággal kapcsolatosan, ugyanis bármit rányomtathatunk, amit szeretnénk. Ugyanakkor a nyomtatott T-Shirteken felül, érdemes szerezni még néhány olyan példányt amik simák, ha például nem vagyunk hangulatban és nem szeretnénk kifejezni azt, ami a pólónkon található. Érdemes tartani néhány T-Shirtet fekete, fehér és szürke színekben. Az ilyen neutrális színeknek köszönhetően, minden helyzetben megállják a helyüket a divatvilágban, és ami a legfontosabb sose megy ki a divatból. Az ideális T-Shirt megfelelő lesz akkor is, amikor egyáltalán nem tudjuk, hogy mit vegyünk fel magunkra, vagy nem szeretnénk különösebb figyelmet szentelni rá. Ilyen összeállításban, mindig ideálisan fogunk kinézni.

Hogyan hordjuk?

A sima feliratmentes T-Shirt, mindenhol és mindig megállja a helyét. Ugyanakkor néhány dologról ne feledkezzünk meg. A sima dolgoknak nincsen speciális vágásuk, feliratuk, színes minták vagy pedig varrások, ami elvonná a figyelmünket a mi hibáinkból. Ezért nagyon fontos, hogy a megfelelő méretet válasszuk. Nagyon sok embernek ez problémát okoz. Sokszor túl széles vagy pedig túl szűk T-Shirtet választunk, és ezen opciók közül egyik sem ideális. Egy dologra mindig emlékezni kell, hogy a megfelelő méret kiválasztása, ami nem túl kicsi és nem túl nagy az pont az, ami sose megy ki a divatból. Ennek köszönhetően, mindig azt mutatjuk ki, hogy megfelelően vagyunk öltözve és jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezért nem vehetünk fel akármit.

Az egyszínű sima T-shirt mindig nyerő, ha elveszünk a divatvilágban, nem tudjuk milyen feliratot válasszunk a pólóra, melyik az ami illik hozzánk, vagy melyik az ami a leginkább, ami kifejez minket. A felirat nélküli póló is egyfajta véleménynyilvánítás a saját véleményünkről. Sok ember gyakran hord feliratos pólót, amiket nem is ért. Az egyszerűség, mindig megfelelő választás lesz az olyan emberek számára, akik nem túl sokat foglalkoznak a divatvilág minden kellékével. Egy ilyen T-Shirt, ami az egyszerűségre utal....,a többit elvégzi helyettünk a ruha.

Egy T-Shirtet sokféle képen hordhatunk. Ez lehet egy elengedhetetlen ruhadarab a szekrényünkben (ugyanis ezt a szerepet is töltötte be, már az elejétől fogva), ha felvesszük a férfi blúz vagy pulóver alá. Ez lehet egy olyan elem is, aminek kihívó a színe a gardrób többi ruhadarabjához képest, ezért fontos a megfelelő T-Shirt kiválasztása alapszínben. Ez az alapja egy sikeres stilizációnak. Ez lehet egy elegáns csere, például amivel kiváltjuk a férfi inget, olyan férfiak számára, akik nem szeretik a túlzott elegáns stílust és fontosnak tartják a lazaságot és a kényelmet. Viszont, ha a T-Shirtet kapcsoljuk össze egy öltönnyel az egy nagyszerű választás az olyan férfiak számára, akiknek fontos a sportos elegancia. Maximális komfortérzetet biztosít, egy formálisabb kinézettel. Az egyszínű T-Shirt jobb, mint a feliratos passzol a férfi blúzokhoz vagy kabátokhoz, amik egyszerűen csak eltakarják a feliratot. Az egyszerű vonal összeállításoknak köszönhetően, minden bizonnyal minden testalkatot vékonyítani fog.

Nyomat nélkül pólók

pixel