Férfi kapucnis pólók

Kapucnis T-shirt – mi ez egyáltalán?

A kapucnis t-shirt egy nagyon praktikus ruhaelem, a férfi szekrényében, amelyik mindenkinek tetszeni fog, aki szereti a sportot és a casual ruhákat. Ideálisak lesznek szeles és esős időben egyaránt. Az ilyen típusú trikók nagyon sok verzióban kaphatóak – rövid ujjú, vagy épp ujjatlan (ideális megoldás azoknak a férfiaknak, akik szeretik megmutatni az izmos vállukat). Ez egy nagyon praktikus ruhaelem, ami sose megy ki a divatból. Általában majdnem minden ruhához is illeni fog, amit a boltunkban kaphatsz. Összeállíthatod például joggerekkel, vagy melegítőnadrággal, rövidnadrággal, vagy épp farmerral. Ideálisan passzolni fog hozzá a sportcipő – adidas, tornacipő vagy sneakers. Hűvösebb napokon, kívülre felvehetsz egy bomber dzsekit, vagy ramones kabátot. A t-shirtet felveheted a konditerembe, sétára, találkozókra az ismerősökkel, vagy városi kiruccanásra. A kapucni pedig olyan kiegészítő, ami nem csak az ingeknél jelenik meg – de mindennapi kiegészítő lehet egy melegítőfelsőnek vagy kabátnak.

Hogyan válasszuk ki az ideális kapucnis pólót?

A boltunkban nagyon széles választékú kapucnis pólók találsz. Hogyan válaszd ki az ideálisat? Elsősorban, érdemes figyelembe venni a dekoltázst. A leguniverzálisabb megoldás a kerek U-neck típusú dekoltázs, aminek a végződése pont a nyaknál van, ami nem mutat túl sokat a testből elől, mint hátul – az ilyen t-shirt mindenképp univerzális lesz és időtálló. Választhatunk természetesen olyan pólót is, aminek V jelű a dekoltázsa – ez egy ideális megoldás az olyan férfiak számára, akik szeretnék, optikailag vékonyítani a testalkaton, de szeretnék kiemelni a mellkast. Ami pedig a kapucnis póló fazonját illeti, a legjobb megoldás az lesz, ami a felső részen jobban hozzátapad a mellkasi részhez, és minél lejjebb, annál lazább lesz, eltakarva ezzel a testalkatunk hibáit. A magas férfiak, válasszák inkább a hosszabb modelleket, ami derékig ér. Nagyon érdekes lehetőség az aszimmetrikus t-shirt, amelyik az egyik oldalról rövidebb, a másik oldalon meg hosszabb.

Mire érdemes odafigyelni, ha kapucnis pólók szeretnél vásárolni?

Nagyon fontos szerep a fazon és kapucnin felül a póló színe. Mi szeretjük az egyszerű, időtálló stilizációt, válasszuk a biztonságos modellt, klasszikus árnyalatokban, mint a fehér, fekete, szürke vagy épp sötétkék – könnyedén összeállíthatjuk más ruhákkal, ami a szekrényünkben van. Abban az esetben ha a bátrabb ruhákat szeretjük, vásároljunk olyan t-shirtet, ami vagány színben van, mintás – pöttyös, csillagos, vagy az utóbbi időben nagyon divatos koponyás, vagy feliratos, például felirat vagy grafika formájában (elfoglalhatja a póló nagyobb részét, vagy csak egy gyengéd finom érintésként legyen; megtalálható mindenekelőtt elől vagy éppen a póló hátulján). Ami pedig az anyagot illeti, a legjobb ebben az esetben a pamut lesz, egy kis élásztan hozzáadásával – ennek köszönhetően a kapucnis t-shirt egyaránt könnyen szellőzik, ugyanakkor jól fog illeszkedni a testalkatodhoz.

pixel