Férfi camo nadrág: a szükség találmánya

Divat a camo nadrágokra, valamikor a 2010-es években indult meg. Eleinte a világ megőrült a pinrollokért – azaz a felgyűrhető nadrágokért. Nem sokkal később létrejöttek a jogger tervek, ami egy alternatíva lett a pinrollokhoz képest. Az, aki hordta a joggereket tudhatja, hogy nincsen kényelmesebb nadrág a világon. Általában pamutból, vagy farmerből készült. A jellegzetessége a gumis rész – ami összehúzható a bokánál. A férfi camo nadrág, kiválóan fekszenek és illeszkednek a cipőkhöz éppen ezért az érdeklődés a joggerek után szorosan kapcsolható a sneakers cipőkhöz. Miután a világ utcáin megjelentek a slip-on típusú cipők, minden férfinak szüksége volt joggerekre. Ha már a férfi cipőkről beszélgetünk, a camo nadrág tökéletesen illik a sneakersekhez és tornacipőkhöz. Ne feledd, hogy a jogger nadrágok esetében a cipők ki vannak exponálva, ezért fontos, hogy karban kell tartani őket. Nincsen annál rosszabb, mint a koszos, fehér cipő.

Camo melegítő nadrág – a lazaság stílusa

A camo férfi nadrág, gyakorlatilag a fiatalabb testvére a melegítő nadrágnak. Abban az esetben ha a joggerek ajánlata bevált neked, minden bizonnyal veszel egy pár moro nadrágot is. Sok embernek a melegítő nadrág a nejlonnal és a kopasz homlok jut eszébe. Nincs annál rosszabb, ha így gondolunk eme kiegészítőkre. Mindenekelőtt a melegítőnadrág nagyon kényelmes. Általában puha pamutból, egy kis poliészter és elasztán hozzáadásával készül. Ennek köszönhetően nagyon könnyen karbantartható – nem koszolódik olyan könnyen és nem gyűrődik. Abban az esetben, ha fontos számodra a plusz öt perc az ágyban, mialatt normálisan a vasalóval a kezedben töltöd, akkor muszáj hogy legyen a szekrényedben egy pár ilyen modell, a boltunkból!

Férfi camo nadrágok – kinek?

Ez a minta nem ismer határokat. Nagyon univerzális – illik a fiataloknak, de a már érett férfiaknak is. „Párduc” azaz a mai camo nadrág, sok éven keresztül a divat része volt. Ezek után gyakorlatilag elmondhatjuk, hogy a camo kollekció, lassan klasszikus lesz (úgy mint az időtálló kockás ing). Az univerzális férfi camo nadrág, összehúzható résszel, nagyon sok stilizációban be fog válni. Mivel tudjuk összekapcsolni a camo nadrágot? Ne feledd azt, hogy ez a minta eredeti, hogy a divatnál erre oda kell figyelni. A férfi camo nadrág, nagyon jól fog kinézni a klasszikus ruhák társaságában – T-Shirttel, longsleevekkel, vagy mellényekkel. Abban az esetben ha félsz a kísérletezésektől a divatvilágban, érdemes az elején a camo színt más természetesen színekkel kapcsolni – bézs, sötétkék és piros, vagy a klasszikus khaki nadrágot választani. Fokozatosan, ahogy haladsz előre a divatban, el lehet kezdeni játszani a kiegészítőkkel: vegyél fel piros cipőt, vagy feliratos t-shirtet.

Hozz létre egy saját camo stilizációt

Ha az egész stilizáció egy mintában van, az jó ötlet? Nem feltétlenül. A camo tökéletesen megfelel mint kiegészítő, egy egészt alkotva. Nagyra értékelik a farmer és a camo pamut házasságát. Camo zseb a férfi melegítőben, rávarrás a térden – az egy kis olyan apró kiegészítő, ami felhívja a figyelmet nem egy embernek. Az ilyen játék biztosan garantált divatsikert hoz létre. Álcázd magadat minden nap!

Camo nadrág – katonai vagy klasszikus?

A katonai stílusról általában a hadsereg, kosz, és fizikai munka jut eszünkbe? Hagyd el ezt a gondolatot. Ismerkedj meg a camo ruházatok kollekciójával, az Ozonee internetes boltunkban és állítsd össze a saját : camo-öltöny” stílusodat: t-shirt, nadrág, melegítő, vagy kabátot. Ennek az összeállításnak köszönhetően a camot minden nap felhasználhatod különböző kiegészítőkben és kombinációkban. A moro nadrág az nem csak hosszú nadrág őszre vagy télre. A melegebb napokon vedd fel a moro nadrágot kevésbé jellemző színekben, például szürkében vagy kékben. Természetesen kísérletezhetsz nem csak a színekkel, de a hosszúsággal is. Játssz a divattal! Keress inspirációt és új ötleteket. Ha már meguntad a mainstream ruhákat, keress magadnak eredeti ruházatot az Ozonee.hu internetes boltjában. Nézz be hozzánk minden nap, meríts ötletet egy sikeres összeállításra. Vásárolj az Ozonee-nál – egy divatos férfi boltban!

pixel