12345...8
12345...8

Vásárolj most Férfi Nadrágokat online!

Nadrág - lehet jobban férfiasabban?

A nadrág a legfontosabb tartozék a férfi szekrényében és természetesen szimbolizálja a férfiasságot is. Ugyanakkor a nők ugyanúgy megkedvelték ahogy mi is, amire nagyon gyorsan reagált a női divatvilág, de ne feledjük el, hogy ezek a termékek számunkra készültek, a mi igényeinkre szabva.

Férfi nadrág egy kis történelemmel

Az hogy a nadrág, már évszázadok óta velünk vannak, senkit nem kell meggyőzni. Ugyanakkor nem vagyunk biztosak abban, mikor készült az első pár nadrág. Szenzációba ment az, amit Kínában fedeztek fel – pontosabban Yanghai városában a Turfan oázis mellett Sinciang régióban. Az ottani temetőben találtak egy nadrágot a XIII és a X század között időszámításunk előtt. Ezek a középázsiai benszülöttekhez tartoztak. A következő évezredekben a férfi nadrág egyre jobban ismertebb lett, egészen a középkorig, amikor kötelező kellékké vált a férfi szekrényben. Természetesen, a nadrágok az ókorból vagy középkorból semmiben sem hasonlítottak a maihoz. A mai férfinadrág, továbbá semennyire sem hasonlít, amikor díszítésekkel volt ellátva, fodrokkal és csipkékkel, amit a XVI, vagy XVII században hordtak. Ami a fazonokal illeti az igazi áttörés a XX században jött el. Mi a divat manapság?

Legdivatosabb férfi nadrágok

Elmúltak már azok az idők, amikor a nadrág zsák szerű volt, széles lábszárral. Ma már olyan fazonok vannak, amik jobban illeszkednek (de nem mindig és nem mindenhol). Amennyiben a legújabb trend szerint szeretnél kinézni, kövesd az interntes boltunkat.

Jogger típusú nadrágok

A joggerek egy olyan nadrágok, amik a divatvilágban a XXI század első évtizedében jelentek meg. Nagyon sok követője lett a férfiak és a nők körében – ma már elérhető a legtöbb boltban az egész világon. Miben különböznek a jogger nadrágok? Farmer vagy pamutnadrág, gyengéden illesztett lábszárral, ami általában összehúzható a lenti részen. Ez a kényelem összekapcsolása jó és casual kinézettel. Felveheted mondjuk a konditerembe, vagy reggeli futásra, vagy sétálhatsz benne egész nap.

Baggy típusú nadrágok

A következő nadrág, ami meghódítja a magyar és a külföldi utcákat az a baggy. Már évek óta nem csökken a népszerűsége. Nincs mit csodálkozni – a férfiak a kényelemért szeretik és a szabad mozgásteret. Rendkívül praktikusak – ez köszönhető nem csak a süllyesztett résznek a láb részénél, de az anyagnak is amiből készült.

Farmer – időtálló nadrág

A mi boltunkban megtalálod a klasszikus időtálló klasszikust, azaz a farmernadrágot. Általában a Vadnyugat jut eszünkbe és a régi, amerikai westernek, nagyon sok mozicsillag megkedvelte, de a divat és zenevilág is. Nem számítva a fiatalabb korosztályt is, ahol Magyarországon még a régi időkben vadásztak rájuk a boltokban. Az előnye mindenképpen a tartósság – a jó farmer az jó vétel évekre. A másik előnye az, hogy univerzális – felveheted egy sportos melegítőhöz, de egy elegáns inghez vagy öltönyhöz is.

Nadrág: casual vagy elegáns?

A nadrág választás mindenképpen olyan legyen a részedről, ami illik a stílusodhoz és gusztusodhoz. Ugyanis ezt Te fogod hordani, tehát muszáj hogy tetszen Neked. Ugyanakkor az individuális preferenciák az még nem minden. Fontos, hogy jól illeszkedjen a gardrób többi részéhez is, vagy az alkalomra. A hivatalos alkalmakra a legjobb lesz a tónusos nadrág, egyszerű fazonnal, például gránát színben. Ugyanakkor ha bulizni készülsz, akkor többet engedhetsz meg magadnak. Válaszd ki a pamut melegítőt eco – bőr beépítéssel, nagy zsebekkel. Megengedheted magadnak a nagyobb lazaságot, ami a színvilágot illeti.

Nadrág: válassz jól

A jól illeszkedő és divatos nadrág mindenképpen fontos, hogy kiemelje a férfi testalkatát és az hogy elrejtse azt, amire nem vagy büszke. A „skinny” típusú nadrágok a legjobban illeszkednek – ugyanakkor vigyázni kell, mert nem minden férfi számára lehet ideális. Sokkal jobban biztonságos, de divatos vágás a fiatalos nadrág, ami „slim” típusú. Ezek mindig illeszkednek, de nem szorítják a combot és a lábszár részét. Bátran hordhatják a vékonyabb és a testesebb férfiak is. A „regular” típusú nadrágok, az klasszikus, egyszerű és a leglazább nadrág, amit az érett férfiak választhatnak. Gyere bátran vásárolni az Ozonee internetes boltjába – itt minden férfi megtalálja azt, amit keres, olcsó, férfias nadrágot magának.

pixel