Hosszú férfi melegítők – a hosszú éjszakákra és nemcsak

A melegítő egy olyan ruhafajta, amiről a hiphop kultúra jut eszünkbe, és a sport. Tévedésben vagyunk ha azt hisszük, hogy ez a ruhafajta a szegényebb rétegeknek való, mert ez nincs így. Már több szezonon keresztül, ez egy divatsiker, a tulajdonosok pedig nem csak a rap kedvelői. A melegítőkben imádnak járni a magyar hírességek és az amerikai zenészek, olyan mint: Tede, Grubson, Hemp Gru, vagy Eminem, továbbá Usher és Pharell Williams. Mint az tökéletesen látható, hogy a melegítő minden férfi szekrényében megtalálható. És határozottan legalább pár darabbal rendelkezzen – mint egy színben, de a terepmintás feliratot is.
Ezeket a melegítőket megszerették a... nők is. Régebben kölcsönkérték a férfiaktól, de szerencsére a divatvilág hamarosan jelentkezett a hiánnyal. Most a gyengébbik nem is rendelkezik kényelmes melegítőkkel és nem szükséges, hogy tőlünk lopjanak.

 

Miért szeretjük a maxi melegítőket?

Elsősorban azért – mert kényelmesek. Ez a ruhafazon laza, ezért nincs olyan érzésed, hogy hozzásimul a testedhez, mint a bőr esetében. Ez egy nagyszerű fazon azoknak, akik nem rendelkeznek kiépített izomzattal – ezért pár kilogrammot ad Neked. Abban az esetben ha rendkívül vékony férfi vagy, választhatod a terepmintás melegítőt. A plusz cipzár, és a különböző anyagok, színek és minták összekapcsolásának köszönhetően – ez mind az előnyödre válhat. Abban az esetben viszont ha „maci” vagy válaszd a hosszú melegítőt ami cipzáros és egyszínű. Alá vegyél fel egy trikót – ez az összeállítás optikailag karcsúsít.
További pozitívum a férfi kapucnis melegítők esetében, az egyszerű mosás és nincsen szükség vasalásra. Egy ilyen ruha megspórol Neked időt (ugyanis sok más érdekes dolog van), és nem égsz be a társaságban.

 

Mivel hordjuk a hosszú melegítőket?

Ez a típusú melegítő, határozottan egy casual és streetwear stílus. Megtalálhatóak az iskolában, az egyetemen, a panelházaknál, skate parkokban, vagy klubokban és pubokban – mindenhol ott, ahol a fiatalok tartózkodnak, tele energiával és határozott férfiak. A kigombolható férfi melegítőhöz szükség van egy megfelelő társaságra. A legjobban akkor néz ki, ha felveszel hozzá egy sima t-shirtet, vagy feliratos pólót. Hűvösebb napokon alá felvehetsz longsleevet.
A hosszú terepmintás melegítőt összekapcsolva a hivatalos inggel, nagyon ritkán néz ki jól. Nem jelenti azt, hogy a sportos melegítőt, nem tudod összekapcsolni egy inggel. Nagyon fontos, hogy casual legyen – jó választás a kockás flanel ing pagonyokkal vagy farmerral. Ha a te melegítődön sok minden történik – feliratos, plusz cipzáros és rávarrásos – válassz hozzá valami egyszínűt. Ugyanis ha túl sok minden történik divathibát követsz el. A melegítődre vedd fel a kedvenc kabátodat, vagy téli tollkabátodat.

 

Milyen nadrág illik a legjobban a hosszú melegítődhöz?

Abban az esetben ha az alsó részről beszélünk, inkább kerüljön a széles lábszárú nadrágokat. Az ilyen összeállítás erősen lerövidíti a testalkatodat – hacsak nem rendelkezel extra magassággal, de legalább átlagos, kifutóról jött modellről, inkább ne kísérletezzünk ilyen összeállítással. Akkor mi válik be? Mindenképpen a mackónadrág, joggerek és természetesen a – farmer. Hozzá pedig tornacipő vagy sneakersek és a divatsiker már a zsebedben van. Gratulálunk!
Megtaláltad már az álmodott modell a melegítődből? Épp itt az ideje a férfi döntésnek. Ne halogasd és rendeld meg már most az Ozonee internetes boltjában. Ismerkedj meg egyéb kínálatunkkal is, ruhadarabokkal, cipőkkel és kiegészítőkkel.

pixel