Férfi kockás ingek

Kockás ing

Az első gondolat, ami eszünkbe jut, amikor a kockákról beszélgetünk, azok a Skótok. De a piros kockás ing, az nem egy olyan termék, amiben csak a skótok járhatnak! Ugyanis a kocka tartósan bevitte magát a mai divatvilágba - ugyanakkor a legdivatosabb ebben a szezonban, már nagyon régóta felhívta a figyelmet a férfi társadalom körében. Ha már a figyelemfelkeltésről beszélgetünk – a kockára mindig felfigyelnek a nők, ugyanis a divatban a férfiasságot jelképezi, és magabiztosságot sugároz.

Kis kocka vagy nagy kocka – azaz kire való a kockás ing

Függetlenül attól, hogy milyen kockás termék található meg a szekrényedben – egy biztos, valamelyiket mindenképpen hozzáilleszted az adott szituációhoz. Ha elegáns ingről beszélünk, ezek azok, amik kis mintával rendelkeznek, ugyanakkor a nagy kocka határozottan frissességet és lazaságot ad a kinézetedre. A sok szín és ingfazonoknak köszönhetően, mindenki megtalálja a magának valót. Az inget választhatjuk az öltönyhöz, de illik hozzá a kevésbé hivatalos flaneling is. Ugyanakkor némelyikünk azt gondolja, hogy a kockás ing, nem mindenkire való és nem mindenki fog benne jól kinézni. Ez hiba! A klasszikus modell az olyan ing ami fekete – fehér kockával ellátott és minden férfi szekrényében megtalálható. Magas vagy alacsony – minden férfi megtalálja azt a fazon ami számára illeni fog, amelyben tökéletesen fog kinézni. De a legfontosabb, hogy a megfelelő szabást válasszuk ki.

Férfi ing szabása – hogyan érjük el a férfiasság 10 pontját

A kockás ing, az egy olyan gardrób részlet, amelyik minden igazi férfi szekrényében megtalálható kell, hogy legyen. Senki sem tiltakozik, főleg nem a nők, hogy nincs annál jobb, amikor egy férfi kockás ingben van öltözve. A kockának nagyon sok szerelmese van, ezért nem lep meg, hogy ezt a típusú ruhadarabot egyre gyakrabban látjuk a magyar és európai városokban, olyan férfiakon, akik szeretnék kiemelni a saját stílusukat és szeretnének kitűnni a tömegből. Mivel a mai időkben divatos a kockás ing, de az ideális termék kiválasztása nem is olyan egyszerű. A kiválasztás során a megfelelő szabás mellett, fontos az adott testalkat is. A klasszikus vágású ingek (az ügynevezett custom-fit), minden férfi hordhat. Férfi kockás ing slim típusú azoknak való, akik vékonyabb testalkattal rendelkeznek. Ugyanakkor a legideálisabb fazon, azok a férfiak számára, akik jól felépítettek a regular-fit szabásúak. Természetesen kiválaszthatjuk az oversize kockás inget, ami minden testalkat számára ideális lesz.

Milyen inget válasszunk ki?

Nagyon fontos tényező a kiválasztás során, az ing anyagösszetétele, amiből a termék varrva lett. Ettől függ a komfortérzetünk. A legideálisabb anyag, megengedi azt, hogy a bőrünk lélegezzen. Ha az Ozonee.hu választékát nézzük, könnyebb dolgunk van, ugyanis a boltunk csak olyan termékeket kínál, ami a legjobb alapanyagokból készült. De mit takar az ideális anyagösszetétel? Az ideális anyag olyan, amelyik nem csak szellőző, de ami nagyon fontos az ingnél, hogy nem gyűrődik és könnyű a vasalása. Példaképpen a színtiszta pamut, vagy a pamut egy kis poliészter hozzáadásával, tökéletesek lehetnek a nyári napokon. Ha már az időjárásról beszélgetünk, fontos megemlíteni, hogy kínálatunkban, nem csak hosszú ujjú kockás inget találunk, hanem rövidet is. Ennek köszönhetően évszaknak megfelelően tudunk öltözni. Függetlenül attól, milyen a kinti hőmérséklet, a kockás ing biztosan be fog válni a férfiaknál.

pixel