Férfi Elegáns rövid ujjú ingek

 

Rövid újjú ingek – kevésbé hivatalos

Elegáns rövidújjú ingek, egy funkcionális változtatás a hagyományos inghez képest. Az első rövidújjú ingek a sportban jelentek meg. Ebben vezető szerepet töltöttek be a teniszezők, akik rövidújjú inget hordtak, gallérral együtt, amik kötött pamutból készültek, amit egyszerűen pólónak neveztek. Később pedig nagy sikert arattak a hawaii mintás ingek, amik színesek és egyediek voltak.

Ma az elegáns rövidújú ingek, kevésbé hagyományos a hosszúújjú inghez képest. Az urak bármilyen helyzetben hordhatják őket, ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy az ilyen ingekre nem szabad zakót felvenni.

Az Ozonee bolt kínálatában megtalálhatóak a rövid férfiújjú ingek, különböző színekben. Ezek az ingek a legjobb minőségű pamutból készültek, lycra hozzáadásával, ami nagyszerűen illik az emberi testhez. Az Ozonee bolt kínálatában megtalálhatóak, divatos akcentusú ingekkel is találkozhatunk.

Milyen inget válasszunk a testalkathoz? Ez nagyon egyszerű, csak figyeljünk oda, hogy a sötét színek vékonyítanak a világos színek pedig fordítva. Vékony testalkatú férfiaknak javasoljuk az úgynevezett derékingeket, viszont az olyan férfiak akik szélesebb testalkattal rendelkeznek, a klasszikus ingek jöhetnek szóba. A gallér kiválasztása is nagyon fontos tényező, a klasszikus illeni fog minden férfi számára. Gyakran találkozhatunk olyan gallérral, amit egy gombbal begombolhatunk. Ez egy nagyon kényelmes megoldás, ugyanis az ilyen gallérnak köszönhetően, nem kell attól tartanunk, hogy begyűrődik vagy pedig rosszul fog állni.

Javasoljuk hogy az ing kiválasztása során, egy olyan pulóver legyen, ami begombolható vagy pedig amit a fejünkön keresztül húzunk fel. Nagyon jó ötlet, hogy egy átmeneti kabátot vegyünk fel, ami gyakorlatilag helyettesíti az öltönyt, amikor kin hűvös van. Ami pedig a nadrágot illeti, egyszerű öltöny nadrágot javasolunk, vagy pedig chino színben. Meleg napokon, az ilyen ingekhez javasoljuk, hogy rövid nadrágot vegyünk fel. Amennyiben naprakész szeretnél lenni az újdonságokkal és minden kedvezménnyel, ne felejts el feliratkozni a divat hírlevelünkre!

pixel