Férfi elegáns ingek

Elegáns hosszú ujjú ingek

Az elegáns férfi ingeknek, nagyon hosszú és tartalmas történettel rendelkeznek. Már a messzi középkorban feljegyezték az első esetet, az úgynevezett vászon tunikát. Ahogy haladtunk a korban és fejlődött a férfidivat, úgy változtak a dolgok is. Még nem is olyan régen, ezt a ruhadarabot még simán férfi ruhaneműként számoltuk el. A férfiak vigyáztak arra, hogy az ilyen ingek patyolat tiszták legyenek és megőrizzék a fehér színüket. A fehér egy státusz szimbólum volt – ugyanis nagyon sokuk nem engedhette meg magának, hogy több inggel rendelkezzen és figyeljenek oda, hogy minden ing hófehér legyen.

Milyen hosszú ujjú ingeket találsz az Ozonee boltjában?

Klasszikus – a legjobb választás minden alkalomra

Az Ozonee bolt nagyon széles kínálattal rendelkezik, az elegáns hosszú ujjú ingekből. A mi internetes boltunkban megtalálod az egyszínű, klasszikus, amit egyszerűen hordhatsz a munkahelyeden, vagy épp a hivatalos családi találkozókon is. A legbiztonságosabb választás egy fontos eseményre egy fehér ing lesz. De választhatsz egy egyedi színt is, például az elegáns sötétkék szín, világos vagy szürke színben.

Egy kis őrültség – a legújabb trendek

A klasszikus ingekkel felül, nagyon sok olyan modellel rendelkezünk, ami éppen divatos az adott szezonban. Nagyon sok esetben kis zsebbel rendelkeznek a mellkas környékén, vagy szarufával. Divatosnak mondható még a kontrasztos gallér vagy mandzsetta is. A mi divattervezőink olyan inget javasolnak, ami illik az emberi testhez (úgynevezett slimfit), vagy egy teljesen laza fazont – úgynevezett regular fit, ami rejtett gombokkal rendelkezik az ing léce alatt.

Amennyiben szeretnéd, hogy az ing felhívja mások figyelmét, választhatsz más színből is, ilyen például: a rácsos ing, kis virágokkal vagy vonalakkal. A mi kollekciónkban találsz egyszerű inget, klasszikus gallérral (ez általában minden férfi számára illik) és ingeket felállított gallérral. Az utóbbiakat, olyan érfiak számára javasoljuk, akik hosszabb nyakkal rendelkeznek.

Hogyan válasszuk ki az elegáns inget a testalkatunkhoz?

Semmi sem könnyebb! Egyszerűen csak egy dologra kell odafigyelni: a sötét színek vékonyítanak, a világosak pedig fordítva. A vékony férfiak, normális testalkattal, olyan inget javaslunk amik simulnak a testünkhöz, viszont a kidolgozott testű férfiak számára, klasszikus ingeket javasoljuk. De az úgy nevezett vézna férfiak számára is javasoljuk (de ne vigyük túlzásba) a laza vágású ingeket – a túl szűk ing megjelöli a váll vékonyságát és az nem túl előnyös.

Mit válasszunk az inghez?

Ahhoz, hogy elegánsan nézzünk ki, javasoljuk, hogy az ingre vegyünk fel öltönyt, a nyak alá pedig kössünk egy nyakkendőt. Amennyiben az ing színes, jó lenne ha az öltöny és nyakkendő hasonló árnyalattal rendelkezzenek. Öltöny helyett, felvehetünk egy sima elegáns pulóvert. Itt beválik mint a fejen keresztül felhúzható és a kigombolható is. Jó megoldás lehet, ha az inghez felveszünk egy átmeneti kabátot is, ami vagány kinézetet fog sugározni – jobban casualos lesz – mint az öltöny. Ebben a szezonban nagyon divatosak a chino nadrágok különböző színekben, a feketétől kezdve a narancssárgáig. Ugyanakkor az ilyen ing nagyszerűen mutat egy sima farmernadrággal is.

Az Ozonee boltban megtalálod az elegáns, férfi ingeket, amelyek a legjobb minőségű anyagokból készültek. Iratkozz fel a hírlevelünkre, aminek köszönhetően naprakész lehetsz az újdonságokról és promócióinkról.

Gyere a boltunkba és vásárolj az Ozonee-nál.

pixel