Bőrkabát

Nem muszáj, hogy igazi motoros legyél aki Harley motoron közlekedik, hogy olyan ruhád legyen, mint egyenesen a motoros magazinból. Ha azt mondom bőrkabát, gyakran arra gondolunk, hogy férfiakat látunk bőrkabátban, akik motoron közlekednek, mára már állandóra a divatba kerültek és már elengedhetetlen elem a férfi gardróbnak. Ezért nem fontos, hogy van motorod vagy sincs, lehet, sőt kötelező, hogy legyen a szekrényben egy bőrkabát. Miért érdemes? Ugyanis ez egy egyszerű és univerzális elem minden férfi számára, ezért minden igazi férfinak rendelkeznie kell ilyennel – a bőrkabát férfiasságot ad, magabiztosságot nyújt és a tekintet is ránk szegeződik. Sőt mi több – egy jól választott bőrkabátot, különböző helyzetekben használhatunk, akár hivatalos stílusban, de jól mutat akár a mindennapokban is.

Bőr vagy pedig bőrhöz hasonlító anyag?

Kabátvásárlás esetén, érdemes figyelembe venni, hogy milyen anyagból készültek, ugyanis ez egyáltalán nem mindegy. Leggyakrabban igazi bőrből tudunk válogatni, vagy pedig bőrhöz hasonlító anyaghoz (az úgynevezett ekobőr). Az anyag fajtája nagyon fontos tényező, amire jó ha odafigyelünk, ha már vásárlásra adjuk a fejünket. Ugyanis az ilyen ruhadarab, ha már kiválasztottuk és megfelelően választottunk, akkor akár több évig is szolgálatunkra lehet, ezért érdemes odafigyelni a többi elégedett vevőre, minőségre, amit az Ozone.pl szem előtt tart. Ha már az anyagnál tartunk, nagyon fontos a fazon is, ugyanis a mindennapokban mások által is látható dologról van szó. Az egyszerű vágás, minden testalkathoz illik, ugyanígy a klasszikus és a pilótakabát is. Ugyanakkor a slim fit, nagyszerűen mutat egy olyan férfin, akinek kiépített a testalkata

Egy vásárlás, millió lehetőség

Egy bőrkabát vásárlása, nagyon fontos beruházás, amit magunkba fektetünk. A legfontosabb ok pedig, nem csak az, hogy mindig toppon van. Ugyanis ez egy elem a férfi szekrényben, ami megvéd minket a hűvös tavaszi napokon, vagy pedig őszi, hideg éjszakákon. Egy bőrkabát továbbá még nagyszerűen betölti a szerepét hűvös, nyári éjszakákon. A következő ok, hogy a vásárlásra adjuk a fejünket, hogy összekapcsolhatjuk bármivel és mindenhez illik. És így – össze lehet kapcsolni egy inggel vagy egy egyszerű T-Shirttel – mindkét esetben a kabát nagyszerűen fog mutatni. A tipikus „motoros kabát” amiről rögtön a rockmanek jutnak eszünkbe, egy olyan fazonnal rendelkezik, ami nagyszerűen fog mutatni egy kidolgozott izmos felsőtesten. Az a híres modell abban különbözik, hogy cipzárral rendelkezik, ami nem szimmetrikusan van elhelyezve, középen, mint a klasszikus kabátok esetében, hanem oldalt. Az egyszerű fazon elnyeri a tetszését a maradéknak és nagyszerűen fog mutatni minden típusú testalkaton. Természetesen, mint minden igazi férfi esetében, minden férfi számára fontos a praktikus zseb, ahová el tudja tenni a kütyüjeit, kocsikulcsot, vagy pedig pénztárcát. Ezért jó, ha megfigyeljük, hány zsebbel rendelkezik, amennyiben kabátot keresünk magunknak.

Egyedi stílus

A bőrkabát általában tükrözi a viselője karakterét. A további férfi kiegészítőkkel, egy ideális férfiképet alkot, a férfiasság szimbólumát. Ezért érdemes, hogy minden férfi szekrényében legalább egy pár bőrkabát legyen, ami minden bizonnyal kiegészíti az outfitet úgy, mint a cseresznye a tortát. Már csak egy fontos tényező van a szín és a bőrkabát modellje. Jelenleg a legdivatosabb a fekete és a barna és semmi sem mutat arra, hogy ez a közeljövőben változna. Ugyanakkor egyre gyakrabban észre lehet venni egy tendenciát, hogy a tervezők, több klasszikus színt kapcsolnak össze. A klasszikus férfi bőrkabáton felül más fazon is megtalálható, például a kapucnis férfi bőrkabát. Függetlenül az anyag színétől, minden stilizáció, amiben felhasználjuk a bőrkabátot – egy egyedi stílust hozunk létre.

pixel