Férfi cipők

A cipő története

Az ókori ember cipője bőrből és szalmaszálból készült. Az ókori Egyiptomban a cipő készítéséhez elegendőek voltak a pálmalevelek, vagy papirusztekercs, ugyanakkor a görögök és rómaiak bőrszandálban jártak. Ahogy teltek és múltak az évszázadok úgy jelentek meg az új cipőfajták, amik tartósabbak és kényelmesebbek is voltak. Így azon felül hogy használati tárgyakká váltak, még egy fontos tényező lépett életbe, ez pedig a – kinézet. A cipő teljes egészében divattartozékká vált, ami változott a következő évtizedekben. Mára, a legújabb technológiát használva a gyártás során már könnyű cipőket is el tudunk készíteni, ugyanakkor ezek szolidak és tartósak.

Férfi cipők – van miből válogatni

Az OZONEE bolt kínálatában minden férfi megtalálja a számára ideális cipőt, amit meg tud fizetni. A mi tornacipőnk a sportos blúz hozzáadásával, hozzá farmernadrág elegendő lesz ahhoz, hogy divatos külsőt érjél el. Az OZONEE internetes bolt, nagyon gazdag férficipő kínálattal rendelkezik a legújabb és legdivatosabb trendekben: magas férfi tornacipők, férfi sportcipők, divatos férficipőket fiatalok számára, tornacipők sneakers kiadásban, sőt férfi trekking cipőket is. Nagyon széles színpalettával és mérettel rendelkezünk nagyon kedvező árakon. Minden bizonnyal itt minden férfi megtalálja azt a cipőt ami illik az ő stílusához és preferenciáihoz. A mi boltunkban megtalálod azt a cipőt ami minden alkalomra megállja a helyét: kezdve a sporthoz a konditeremben, végezetül egy üzleti találkozón át, vagy egy családi találkozón. Minden férficipő a kollekciónkból tökéletesen illik a longsleevekhez, T-Shirtekhez és melegítőkhöz. A széles mintáknak és színeknek köszönhetően nagyon egyszerűen kiválaszthatjuk a megfelelő cipőt, olyat, ami épp nekünk kell, és a legjobb minőségnek köszönhetően pedig, kényelmesek. Nézd meg a mi mi divatkínálatunkat és az aktuális kedvezményeinket, iratkozz fel a hírlevelünkre, hogy további kedvezményben részesülj! Garantáljuk a professzionális kiszolgálást és villámgyors kiszállítást!

Hogyan válasszuk ki az ideális férficipőt?

Gondolkozz el azon, hogy mire lesz szükséged amikor felveszed a cipőt? A legjobb ha a cipőt este próbálod fel – ugyanis a lábak már ilyenkor fáradtak és gyengéden duzzadtak. A jó cipő nem csak reggel kell hogy kényelmes legyen, amikor a lábunk kipihent, de egész nap, amikor épp munkahelyen töltjük az időt, vagy egész éjszaka buliztunk. Amint megvásároltad az új cipődet rögtön járj benne egy picit a lakásban. Nem arról van szó, hogy csak pár lépést tegyél meg benne, de hogy oár órát legyen rajtad. Gondolkozz el azon, hogyan érzed magad a cipőben, kényelmesek -e, nem töri a lábadat az ujjaidnál vagy épp a bokánál. Amennyiben érezhetően nem érezzük magunkat komfortosan, akkor inkább cseréljük ki nagyobbra vagy kisebbre. De amennyiben jól érezzük magunkat és elégedettek vagyunk az anyagból amiből a cipő készült, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a cipőnk felveszi a lábunk alakját. A cipőbe bátran betehetünk egy gél alakú bőrbetétet, aminek köszönhetően majd azt fogjuk érezni, hogy a cipő talpa vastagabb lesz ugyanakkor nem fogjuk érezni az egyenlőtlenségeket a talajon. A jó cipő kiválasztása olyan, hogy nem érezzük azt, hogy a lábunkon van.

Férfi cipők és stílusuk

Minden férfi rendelkezik egy saját stílussal ami a cipő típusát illeti. Egyesek a sportcipőket szeretik, mások – az elegáns félcipőket. Egyesek szeretik azt ha mások megnézik a cipőt – intenzív színekben, mások pedig szeretik a tónusos klasszikus fazonú és vágású cipőket. Ez nem igaz, hogy csak a nők szeretik a cipőket. Nagyon sok férfi a saját kollekciójában sok pár cipővel rendelkezik, tornacipőből, adidasból és félcipőből minden alkalomra. A szekrényben jó ha van pár darab, ugyanis a lábunk nem szereti ha csak egy cipőben járunk, nem utolsó sorban a mi kedvenc cipőnk hamar tönkre fog menni. Ismerkedj meg a kínálatunkkal ami a cipőket illeti, de nézd meg a ruhákat is az internetes boltunkban és vásárolj is.

pixel